Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

O Ρεν μας επιβεβαίωσε: Στενή επιτήρηση της Ελλάδος επ' αόριστον!

Ο Όλι Ρεν σήμερα από τις Βρυξέλλες, επιβεβαίωσε αυτό που γράφαμε από την προηγούμενη εβδομάδα. Οτι δηλαδή η Ελλάδα θα βρίσκεται σε καθεστώς ενισχυμένης επιτήρησης, μέχρι να αποπληρώσει το 75% των δανείων που έχει λάβει. Δηλαδή επ' αόριστον. Άντε βρε! Εξασφαλίσαμε μέχρι και τα εγγόνια μας! Καμαρώστε τις δηλώσεις του Ρεν:
              

Success story: Κρεμαστινός και Στουρνάρας συζητούν για το αν μπορούμε να πάρουμε κι εμείς από την ανθρωπιστική βοήθεια που προορίζεται για Αιθιοπία και Κογκό

Εν μέσω success story, αναμενόμενης ανάκαμψης και πρωτογενών πλεοναστάτων, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δ.Κρεμαστινός προέτρεψε τον υπουργό οικονομικών Γ. Στουρνάρα να ζητήσει ανθρωπιστική βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω τον κονδυλίων για την πείνα που δίδονται σε χώρες σας την... Αιθιοπία! Το ωραίο είναι οτι ο Στουρνάρας δεν απάντησε με κάτι στου στήλ “εντάξει, δεν έχουμε καταντήσει και Αιθιοπία”... αλλά θεώρησε οτι αυτό δεν μπορεί να γίνει διότι τα κονδύλια αυτά δεν προβλέπονται για χώρες της Ε.Ε. 

Την σύσταση αυτή έκανε μιλώντας στην ημερίδα «Στήριξη των οικονομικά αδυνάτων - ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα», που διοργάνωσαν οι επιτροπές Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.
Ο κ. Κρεμαστινός εξήγησε στον υπουργό ότι ο πρώην πρωθυπουργός, Ανδρέας Παπανδρέου, είχε καταφέρει να πείσει τους Ευρωπαίους, προκειμένου να δώσουν κατ' εξαίρεση στην Ελλάδα αυξημένο προνοιακό κονδύλι.
Και πρόσθεσε: «Θα μπορούσε, έκτος των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, από τα προγράμματα που δίνονται για τις τρίτες χώρες, για την πείνα και τη φτώχεια, να καλύψουμε θέματα που έχουμε εμείς εδώ για τους άστεγους ή για αυτούς που έχουν προβλήματα σίτισης εκτός του ΕΣΠΑ; Θα μπορούσε να γίνει αυτό, δίνοντας και σε μας;».

Νέος δίσκος στα σκαριά για τους Έλληνες hard rockers HEART ATTACK

Νέος δίσκος στα σκαριά για τους Έλληνες hard rockers HEART ATTACK. Στο Youtube μας παρουσίασαν ένα teaser με δείγμα από 2 τραγούδια,τα  "Stalker" & "Hellenic Forces". Καλές ηχογραφήσεις! 

Κατώτατοι μισθοί και ημερομίσθια στην “Ευρώπη της σύγκλησης”

Θυμάσαι την “Ευρώπη της σύγκλησης” του Σημίτη και του Καραμανλή; Δες τώρα -εσύ που γούσταρες και πανηγύριζες όταν μπήκαμε στο Ευρώ- την Ευρώπη, όχι φτωχών και πλουσίων γενικώς, αλλά φτωχών και πλουσίων Εθνών ειδικώς... 
Όπως αναφέρουν και τα ΝΕΑ οι μηνιαίες αποδοχές και τα κατώτατα ημερομίσθια διαμορφώνονται ως εξής:
Μηνιαίες αποδοχές
    Λουξεμβούργο 1.921 €
    Βέλγιο 1.502 €
    Ολλανδία 1.478 €
    Ιρλανδία 1.462 €
    Γαλλία 1.430 €
    Βρετανία 1.190 €
    Ισπανία 645 €
    Ελλάδα 586 €
    Πορτογαλία 485 €
    Πολωνία 383 €

Τα κατώτατα ωρομίσθια στην Ευρώπη
    Λουξεμβούργο 11,10 €
    Βέλγιο 9,10 €

Χθεσινά περιστατικά Σαρίας: Έκαψε ζωντανή την κόρη του - Αποκεφάλισαν ζευγάρι που δεν είχε παντρευτεί

Επειδή μέσα σε μία “πολυπολιτισμική κοινωνία” θα πρέπει να γνωρίζουμε τις συνήθειες και τις παραδώσεις των συμπολιτών μας, πάρτε μία εικόνα καθημερινής εφαρμογής της Ισλαμικής Σαρίας, από χώρες προέλευσης δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών που ζουν στην χώρα μας. Έτσι για να είστε προετοιμασμένοι όταν δείτε στην γειτονιά σας ανάλογα περιστατικά. Πρόκειται για δύο περιστατικά -από τα εκατοντάδες ανάλογα-, που συνέβησαν εχθές, όπως περιγράφονται στα ρεπορτάζ του ΑΠΕ:

Αφγανιστάν: Ένας άνδρας και μια γυναίκα, κάπου 20 ετών, βρέθηκαν αποκεφαλισμένοι στο νότιο Αφγανιστάν και η δολοφονία τους αποδίδεται στο γεγονός ότι διατηρούσαν ερωτική σχέση χωρίς να έχουν παντρευτεί, όπως δήλωσαν στελέχη της αστυνομίας στην επαρχία Χελμάντ.
Σύμφωνα με έναν άλλο αστυνομικό, τον Μοχάμαντ Ισμαήλ Χοτάκ, το ζευγάρι απήχθη την προηγουμένη από τουλάχιστον 10 ενόπλους οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι του νεαρού.

Το δεύτερο στέλεχος της αστυνομίας επισήμανε επίσης ότι «η έρευνα έδειξε πως (οι δύο νέοι) ζούσαν μια ιστορία παράνομου έρωτα. Θεωρούμε ότι η οικογένεια και οι οικείοι της νέας γυναίκας βρίσκονται πίσω από τους φόνους».

Εξαιρετική ιδέα! Βουλευτής της ΝΔ θέλει αλλοδαπούς και τσιγγάνους αστυνομικούς

Μπάτσος, συνδικαλιστής και βουλευτής της ΝΔ. Και φυσικά ως τέτοιος με φαεινές πολυπολιτισμικές ιδέες... Την ώρα που το εσωτερικών υποθέσεων διώκει αστυνομικούς που μπορεί να έχουν κανένα τατουάζ με την Ελληνική σημαία, ο Κυριαζίδης ονειρεύεται αλλοδαπούς και τσιγγάνους μπάτσους, οι οποίοι μάλιστα θα... “ελέγχουν” τα γκέτο! Εξαιρετικό!  
Την  παλαιά πρόταση του  την οποία διατύπωνε ως συνδικαλιστής της  ΕΛΑΣ   και  αφορούσε στις προσλήψεις αλλοδαπών και αθίγγανων στην  Αστυνομία ,  επανέφερε  ο βουλευτής της ΝΔ  Δημήτρης  Κυριαζίδης.  Μιλώντας στο  parapolitika.gr  εξηγούσε  ότι  οι εστίες   εγκληματικότητας  στους καταυλισμούς  και στους χώρους  συνάθροισης μεταναστών θα μπορούσαν  να είχαν ελεγχθεί επαρκώς  αν  προσλαμβάνονταν   μέλη των  μειονοτικών  κοινοτήτων  στην  Αστυνομία  και  τοποθετούνταν  σε σχετικά  πόστα.   «Κατ΄ αυτόν τον τρόπο θα  γνωρίζαμε   τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτές τις   ομάδες , τη δυναμική τους , τον τρόπο δράσης τους και αντιμετώπισης τους»  έλεγε.

Αλήθεια κε βουλευτά, από πότε τα γκέτο λαθρομεταναστών έγιναν “μειονοτικές κοινότητες”; Μήπως έχουν κάποια εξήγηση οι “υπερπατριώτες” της ΝΔ; 

SLAYER: "Ο θάνατος του Jeff έχει αλλάξει τα πάντα, δε ξέρουμε ακόμα αν θα συνεχίσουμε ..."

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο μπασίστας/τραγουδιστής των SLAYER, Tom Araya, στο περιοδικό Out Steppin ' New Jersey , δήλωσε μεταξύ άλλων (μετάφραση Βιβή Ζαπαντιώτου):

Out Steppin : Τώρα που ξεκινήσατε να κάνετε δηλώσεις ενόψει της περιοδείας σας, σίγουρα θα σας ρωτάνε σχετικά με τα όσα συνέβησαν τους τελευταίους έξι μήνες, μετά τον χαμό του Jeff. Πώς νιώθεις;

Tom Araya : Αυτές οι ερωτήσεις είναι αναπόφευκτες, είτε κάνουμε συνεντεύξεις ενόψει περιοδείας, είτε όχι. Από την άλλη πλευρά, αν δεν κάνουμε συνεντεύξεις κανείς δε θα μάθαινε για την περιοδεία. Θα ήταν καλύτερο για μένα αν ο Kerry (King) έκανε όλες τις συνεντεύξεις (γέλια) αλλά όταν τις κάνω εγώ προσπαθώ με ανοιχτό μυαλό να απαντήσω όσο καλύτερα μπορώ.

Out Steppin : Ξέρατε αν ο Jeff ήταν σοβαρά άρρωστος πριν πεθάνει;

Έχει διαφορά...