Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Λούμπεν Δελτίο Ειδήσεων 02/10: Μέγας ο Αλάχ: Όξω οι γυναίκες από τους καταλόγους του ΙΚΕΑ


Επιτέλους!!! Είχαμε πήξει στις γυναίκες... Έπαιρνες ένα διαφημιστικό και έβλεπες γυναίκες να κάθονται στα σαλονάκια, γυναίκες να ξαπλώνουν στα κρεβατάκια, γυναίκες να κρατούν τα ποτηράκια... Και το κυριότερο... Χωρίς να φορούν Μπούρκα!!! (Συγχωρά με Αλάχ μου...) Ναι, όπως το ακούτε: Χωρίς να φορούν Μπούρκα... (ξανασυγχώρα με Αλάχ μου...). Αλλά ο Θεός είναι μεγάλος... Το ΙΚΕΑ αποφάσισε να αφαιρέσει τις γυναίκες απο τους καταλόγους που κυκλοφορούν στην Σαουδική Αραβία. Βλέπετε δίπλα στην εικόνα; Στον ένα κατάλογο υπάρχει γυναίκα, στον άλλο την πήρε ο Αλάχ και την εξαφάνισε!!!
Άντε, καιρός να γίνει και εδώ! Τόσα εκατομμύρια μουσουλμάνοι ζούμε στην Ευρώπη και είναι ρατσιστικό να μην λαμβάνετε υπόψιν τις ευαισθησίες μας. Ή τουλάχιστον να έχετε καταλόγους και για μουσουλμάνους. Ή θα είσαστε πολυπολιτισμικοι ή θα λέμε φούμαρα. Να πάρει θέση ο ΣΥΡΙΖΑ. Θέλουμε πολυπολιτισμό στην πράξη!!! Όξω οι γυναίκες απο τους καταλόγους μας!!!

Πως κάνετε έτσι ντε για ένα στικάκι;


Κάθισε ο Βαγγέλας ο Βενιζέλος το βραδάκι να ψάξει κάτι ταινίες που του είχαν κατεβάσει απο το ίντερνετ, να δει ο άνθρωπος να χαλαρώσει. Κι εκεί που έψαχνε να βρεί τα τρία γουρουνάκια στα στικάκια του, να σου ένας φάκελος με έναν κατάλογο... Α!!! Η “λίστα Λαγκάρντ”!!!  Πρωί – πρωί έβαλε το στικάκι σε έναν φάκελο και το έστειλε στο Μαξίμου. Το Μαξίμου χωρίς να τον ανοίξει τον έστειλε στο ΣΔΟΕ. Το ΣΔΟΕ χωρίς να τον ανοίξει τον έστειλε στον εισαγγελέα. Ρε παιδιά ανοίξτε το γαμημένο το στικάκι δεν δαγκώνει... Έχει μέσα τόσες ταινίες... Θα νομίζει ο Οικονομικός Εισαγγελέας οτι πρόκειται για υπόθεση κλοπής πνευματικών δικαιωμάτων...
 Μη με αρχίσετε τώρα στις κακεντρέχειες του στίλ “γιατί ο Βενιζέλος είχε τόσον καιρό το στικάκι με την λίστα Λαγκάρντ στο σπίτι του” και άλλα τέτοια... Μιά αδυναμία έχει ο άνθρωπος με τις ταινίες της Disney...

Είναι θέμα εθνικής υπερηφάνειας...

“Οι μισθοί στην Ελλάδα φτάνουν σε επίπεδα εξαθλίωσης” κατήγγειλε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ.Ο κ. Μίχαλος επικαλέστηκε στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία οι μέσες αποδοχές το2011 διαμορφώθηκαν στα 10.110,6 ευρώ ετησίως, (στη δεύτερη θέση από το τέλος μεταξύ των χωρών της Ευρώπης, των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας) με πρώτη την Τουρκία, όπου οι αποδοχές διαμορφώνονται στα 6.015 ευρώ.
Και θα το αφήσουμε έτσι μωρέ Έλληνες;;; Ο πρωθυπουργός μας δεν έλεγε ότι όλοι μαζί θα παλέψουμε για να ξανακάνουμε την Ελλάδα περήφανη; Τί περηφάνια μωρέ θα έχουμε αν βλέπουμε την Τουρκία από πάνω μας στη λίστα; Πάλι από πάνω μας οι Τουρκαλάδες; Τί είναι μωρέ να σφίξουμε λίγο το ζωνάρι, να περιορίσουμε τα έξοδα μας, να φάμε λιγότερο ή και καθόλου αν χρειαστεί, προκειμένου να πατήσουμε τους Τούρκους στο κεφάλι; Έτσι να βλέπουν την πλάτη μας οι κωλότουρκοι! 6.015 ευρώ αυτοί, να πάμε στα 5.500 εμείς. Να φάνε την σκόνη μας. Μπορούμε! Πως το λέγαμε προεκλογικά; Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ!!!

Για τους Αδελφούς Λούμπεν: Γιάννης Παναγιωτακόπουλος