Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Οι RUSH ανέβασαν εχθές το video για το 'The Garden'

Οι RUSH ανέβασαν εχθές στο youtube το video για το 'The Garden'  το οποίο κινηματογραφήθηκε στο Ντάλας κατά την διάρκεια του  Clockwork Angels Tour 2012. Απολάυστε το:
                  

Νέες περιπέτειες για το μέλος της "εγκληματικής οργάνωσης" ΝΔ και πρώην δήμαρχο της Ζακύνθου

Νέες περιπέτειες για το μέλος της εγκληματικής οργάνωσης ΝΔ και πρώην δήμαρχο της Ζακύνθου, Ακης Τσαγκαρόπουλο, που μαζί με τρία ακόμη άτομα είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκιση με την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος, για απόπειρα εμπρησμού των γραφείων της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου με σκοπό την καταστροφή των ενοχοποιητικών εγγράφων-αποδεικτικών στοιχείων για οικονομικό σκάνδαλο είσπραξης δανείων που χρεώνονταν στον δήμο. 
Στις 20 Νοεμβρίου εκδικάζεται στο Εφετείο Πατρών η υπόθεση με τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου Ζακυνθίων τις οποίες η αντιπολίτευση έχει καταγγείλει ως πλαστογραφημένες.

Πρόκειται για καταγγελίες της περιόδου 2006 – 2007, με κατηγορούμενο τον τότε δήμαρχο Κωνσταντίνο Τσαγκαρόπουλο. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει σήμερα ο πρώην δήμαρχος αφορούν την έκδοση πλαστογραφημένης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για τη λήψη δανείου του δήμου, από ιδιωτική τράπεζα, ύψους 9,6 εκατ. ευρώ το 2006.

Προσπάθησαν να εξαφανίσουν έκθεση της Κομισίον που αναφέρει ξεκάθαρα: “Η Γερμανία κατέστρεψε την Ελλάδα”!

Σε αυτή την περίπτωση δεν τους έκατσε των Γερμανών. Απο εδώ και πέρα όμως έχετε το νού σας. Ό,τι τέτοιο συναντάτε σε επίσημες ιστοσελίδες της Ε.Ε. Ή οργανισμών, ένα print screen και ένα save, διότι μπορεί να μην το ξαναδείτε την επόμενη μέρα. Τουλάχιστον να έχουμε την δυνατότητα να τους κάνουμε ρόμπα... Διαβάζουμε από το defencenet:

Αποκαλυπτική έκθεση της καταστροφής και των τρομακτικών ιστορικών ευθυνών που φέρουν για την ισοπέδωση της ελληνικής οικονομίας και τους 4.000 ανθρώπους που έχουν αυτοκτονήσει και η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Κομισιόν τη Δευτέρα, “κατέβηκε” έπειτα από 24 ώρες, με εντολή του Βερολίνου!
Την έκθεση υπέγραφε ο βετεράνος οικονομολόγος Jan in ‘t Veld, ο οποίος κατήγγγειλε ότι “η δημοσιονομική πολιτική της Γερμανίας έκανε ακόμη πιο βαθιά την κρίση στην Ευρωζώνη και δυσκόλεψε περισσότερο χώρες που βρίσκονται σε πρόγραμμα στήριξης όπως η Ελλάδα και η Πορτογαλία, οι οποίες θα μπορούσαν εύκολα να οδηγηθούν και πάλι στην ανάπτυξη αν η Γερμανία δεν επέμενε ακατανότητα να επιχειρεί να αποκομίσει κέρδη από την καταστροφή των άλλων. Την ίδια στιγμή που το Βερολίνο αποκομίζει κέρδη από την κρίση η Ελλάδα καταστρέφεται και βυθίζεται πιο βαθιά στην κρίση”.

Βίντεο: Εσύ πόσο νομίζεις ότι παίζεις με το σύστημα;