Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Οι μεγαλοκατασκευαστές ανέλαβαν τo χτίσιμο του Τεμένους σε... 8 μήνες

Μιά κοινοπραξία των κρατικοδίαιτων μεγαλοκατασκευαστών που στηρίζουν την ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. (παλιά έκφραση, ορφανή, λόγω αποκλήρωσης από τον μπαμπά της), ανέλαβε να χτίσει το τέμενος στην Αθήνα (που δεν αναλάμβανε κανείς), ξεβαλτώνοντας την υπόθεση που θέλει να πιστωθεί ο Σαμαράς ως έργο των ημερών του. Θέλουν μάλιστα σε ένα 8μηνο από τώρα να έχουν ολοκληρώσει την κατασκευή. Η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια των κατοίκων του Βοτανικού, που καλούνται να αποφασίσουν πως θα κινηθούν, προκειμένου να μην χάσουν την γειτονιά τους... Αυτό το έργο, μπορεί να μείνει “μακέτο”... 

Δεκτή έκανε η επιτροπή διαγωνισμού του υπουργείου υποδομών την προσφορά που κατέθεσε κοινοπραξία εταιρειών που αποτελείται από την J&P Αβαξ, ΤΕΡΝΑ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ και ΙΝΤΡΑΚΑΤ για την κατασκευή τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού, κατά τη δεύτερη επανάληψη της δημοπρασίας του έργου.

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 946.000 ευρώ, με τον ανάδοχο να προσφέρει έκπτωση 7%, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός έξι μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

O Καρατζαφέρης αντικατέστησε την "ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ.GR" με... life style!

Δυστυχώς η αμετροέπεια, η ιδεολογική άγνοια και οι ευκαιριακές μεταβολές συνεχίζουν να κυριαρχούν στο βασίλειο του Καρατζαφέρη. Αυτή την φορά θύμα αυτής της κατάστασης, ήταν η εκπομπή "ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ.GR", η μεγαλύτερης ακροαματικότητας ενημερωτική εκπομπή του ΑΡΤ FM και μοναδική για την Β. Ήπειρο στο ελλαδικό ραδιόφωνο. Μία εκπομπή που ξεκίνησε πριν 5 χρόνια με πρωτοβουλία -τότε- του Τομέα Β/Ηπειρωτικού Αγώνα της ΝΕΟΣ και η οποία πέρασε από μύρια κύματα μέχρι να μάθουν τα στελέχη του Καρατζαφέρη κατά που πέφτει η Β. Ήπειρος. Παρ' όλα αυτά, η εκπομπή απο την οποία ενημερώνονταν οι Β/Ηπειρώτες για τις εξελίξεις γύρω από το Εθνικό θέμα και την ιδιαίτερη πατρίδα τους, προτιμήθηκε να αντικατασταθεί από... 4 ώρες life style. Προφανώς στις “μαύρες γάτες” που διώχνει ο πρόεδρας από δίπλα του, περιλαμβάνονται και οι Β/Ηπειρώτες...

Διαβάζουμε από τον Ελεύθερο Λόγο Αργυροκάστρου:
Για δεύτερη συνεχόμενη Τετάρτη όσοι συντόνισαν τους ραδιοφωνικούς τους δέκτες στους 90,6 FM ή επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα του ΑΡΤ FM, κατά τις 5 το απόγευμα δεν είχαν την ευκαιρία να ακούσουν την εκπομπή "ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ.GR", με την Αθηνά Κρεμμύδα, τον Θοδωρή Γκούμα και τον Παναγιώτη Καράμπελα.