Σάββατο, 22 Μαρτίου 2008

Εκπομπή 22/3/08

Οι Αφοί Λούμπεν, σκεπτόμενοι το "φάν κλάμπ" τους, που δεν μπορεί να ακούει Ατλαντίς λόγω απόστασης ή λόγω νύστας πλέον προσφέρουν την εκπομπή και σε μορφή mp3! Η πρώτη είναι αυτή του Σαββάτου 22 Μαρτίου! (λέιπει ένα μικρό κομμάτι στην αρχή λόγω τεχνικών προβλημάτων)
Για να το κατεβάσετε στο πισί σας το πρώτο λίνκ

afoilumpen_21_03_08.mp3

Ενώ για να το ακούσετε από εδώ το παρακάτω:

Ήμουν κι εγώ στο Μπλόγκ


Μάθανε ξαφνικά και οι … μεγαλοδημοσιογράφοι τα μπλόγκ, κι άρχισε χαλασμός κυρίου. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ξέρουμε τι ακριβώς έπαιζε τελικά με αυτό το press-gr, αλλά ότι και να έγινε, περισσότερο μας την δίνει η συμπεριφορά κάποιων πανάσχετων με το θέμα, οι οποίοι ανακαλύψανε ξαφνικά τα μπλόγκ, και θέλουν να τα ελέγξουν.

Μήπως τους τρομάζει ότι ακούγεται και μία άλλη άποψη πέρα από την δική τους, και θέλουν να την φιμώσουν; Γιατί τόση πρεμούρα από τους μεγαλοδημοσιογράφους με τα μπλόγκ και κάποιους εκβιασμούς; Δεν κοιτάνε καλύτερα τίποτε συναδέλφους τους που τα παίρνουν χοντρά και κανονικά, οι οποίοι δεν έχουν μπλόγκ, αλλά εκπομπές και στήλες;

Ας’ το διάολο δηλαδή! Με το που ξεφεύγει κάτι από το σύστημά τους, θέλουν να το θάψουν. Έμαθε τώρα η κάθε Μάρα τα μπλόγκ, και θέλει να εκφέρει και άποψη….

Έλεος δηλαδή….