Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ο Βορίδης στρώνει το χαλί για επιστροφή Καρατζαφέρη στη ΝΔ

Στη “μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη” χωρούν όλοι οι καλοί και μετανοημένοι. Ειδικώς δε αυτοί που ανησυχούν για το μέλλον της παράταξης και είναι πρόθυμοι να σκουπίζουν μέχρι και σκάλες στο Μαξίμου. Έτσι το 'πιασε το υπονοούμενο ο Βορίδης και κάλεσε τον κουμπάρο του, στην θαλπωρή του 'εθνικοφιλελευθερισμού”, ξεχνώντας τις παλιές έριδες, που πάντα αποτελούν λεπτομέρειες όταν διακυβεύεται η κουτάλα της εξουσίας. Διαβάζουμε από τα parapolitika:  
Την πεποίθησή του ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης διαθέτει την ικανότητα θα κατανοήσει τις σωστές πρωτεραιότητες της χώρας, πράγμα που μπορεί να ανοίξει την πόρτα για μελλοντική συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, εξέφρασε ο Μάκης Βορίδης.

“Ο κ. Καρατζαφέρης αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των στιγμών και δίνει τη σωστή προτεραιότητα. Αυτή τη στιγμή η σωστή προτεραιότητα είναι να υποστηριχτεί η μοναδική βιώσιμη υπαρκτή κυβερνητική πολιτική. Οι Έλληνες που αντιλαμβάνονται την δυσκολία και την κρισιμότητα των περιστάσεων, συμπαρατάσσονται με το κόμμα, με την κυβέρνηση, με τον Πρωθυπουργό που αγωνίζεται να αντιμετωπίσει μία δύσκολη κατάσταση. Αυτό αναγνωρίζει και ο Γ. Καρατζαφέρης και πολύ καλά κάνει”, ήταν τα λόγια του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για τον πρώην αρχηγό του στο ΛΑΟΣ.

Ο Πάγκαλος, ο... Καιάδας και η εσχάτη προδοσία

Τι να πρωτοπείς για αυτόν τον γίγαντα της πολιτικής σκηνής... Σίγουρα πάντως ιδιέταιρο σημειολογικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η αλληλουχία των δηλώσεών του τις τελευταίες μέρες. Κατά τις ημέρες των εορτασμών της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου δήλωσε πως δεν κατανοεί τον λόγο που γιορτάζουμε δύο Εθνικές εορτές, απεκάλεσε τις μαθητικές παρελάσεις χουντική συνήθεια και εξήγησε πως θα πρέπει να εορτάζουμε μόνο την 25η Μαρτίου διότι... τότε σχηματίστηκε το Ελληνικό Έθνος (προφανώς πριν κατοικούσε την Πατρίδα μας ένα μείγμα Κογκολέζων με Χαβανέζες χορεύτριες).
Εν συνεχεία, την ώρα που σε όλη την Ευρώπη γίνεται χαμός με τις αποκαλύψεις για τις εκατομμύρια παρακολουθήσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων και πολιτών από την NSA, ο ίδιος αυτός άνθρωπος προσφέρει σανίδα σωτηρίας στους Αμερικάνους “αποκαλύπτοντας” πως και η Αθήνα παρακολουθούσε τον Αμερικανό πρέσβη.
Και όλα αυτά φυσικά θα αποτελούσαν την παρωδία ενός γραφικού που κάνει κρά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ιδεολογική και πολιτική κυριαρχία των παγκοσμιοποιητών, αν ο ευτραφής φίλος μας δεν αποτελούσε μέχρι πρότινος τον αντιπρόεδρο της κυβερνήσεως και δεν ήταν ο υπ.εξ. Που υπέστειλε την σημαία από τα Ίμια και που παρέδωσε τον Οτσαλάν.
Αλήθεια, την ώρα που ο... Καιάδας κατηγορείται για εσχάτη προδοσία επειδή είπε σε έναν φίλο του οτι θα μπεί στην βουλή με τάνκς, τί άλλο πρέπει να κάνει ο Πάγκαλος για να κατηγορηθεί έστω για την αποκάλυψη κρατικών μυστικών;