Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Κόρε Ύδρο - Απλές Ασκήσεις Στον Υπαρξισμό

Ένας Σέρβος σπουδαστής, ονόματι Πέτρος Ρέστοβιτς από το Βελιγράδι, άθεος και αβάπτιστος μέχρι τα 19 του χρόνια, βρήκε την πίστη και ζήτησε να βαπτιστεί στο μοναστήρι του Χιλανδαρίου. Καθώς γινόταν το μυστήριο του βαπτίσματος, κάποιος φίλος του τράβηξε μια φωτογραφία. Την ώρα που φωτογράφιζε, επέτρεψε ο Θεός να φανεί κάτι από την αόρατη χάρη του μυστηρίου του βαπτίσματος. Αυτό φάνηκε όταν εκτυπώθηκαν οι φωτογραφίες. Όλοι παρετήρησαν με κατάπληξη και ιερό δέος ότι στο κεφάλι του νεοφωτίστου καθόταν ένα λευκό περιστέρι! Η συγκίνηση του ιδίου μόλις είδε τη φωτογραφία ήταν απερίγραπτη. Το γεγονός αυτό συνέβη το 1980 στην Ιερά Μονή Χιλανδαρίου, του Αγίου Όρους.

Με αφορμή άλλα γεγονότα υπαρξιακής τάξεως, οι Κόρε.Ύδρο. έγραψαν τα τραγούδια που περιέχονται στον 4ο δίσκο τους, με τον εύγλωττο τίτλο «Απλές Ασκήσεις Στον Υπαρξισμό». Τα τραγούδια ηχογραφήθηκαν ζωντανά στο νέο στούντιο του συγκροτήματος στην Κέρκυρα, μέσα στο κλίμα της γενικότερης κρίσης που μαστίζει τον τόπο μας.

Αυτή είναι ιδέα! Ισλαμικό sex shop

Αυτά είναι! Ισλαμικό sex shop που μπορεί να δώσει πολλές ιδέες σε ελληνικές “αντιρατσιστικές” ΜΚΟ για να αυξήσουν τα έσοδά τους... 
Προϊόντα «χαλάλ», δηλαδή «σύννομα» με τη μουσουλμανική θρησκεία προσφέρει στους καταναλωτές το πρώτο διαδικτυακό sex shop για μουσουλμάνους που άνοιξε στην Τουρκία. 
 Ο ιστότοπος του καταστήματος είναι ιδιαίτερα σοβαρός και λιτός στο σχεδιασμό του. Οι χρήστες καλούνται αμέσως να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο ξεχωριστές ιστοσελίδες, μία για άνδρες και μία για γυναίκες που προσφέρουν η καθεμιά διαφορετικά προϊόντα για κάθε φύλο.

"Νέο Στυλ" από τον Αρτέμη με Tardive Dyskinesia!!!

Ανεξάντλητος ο Αρτέμης, συνεχίζει με τις πρωτοποριακές (μουσικά και στιχουργικά) δημιουργίες του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Rock Overdose, μία συνεργασία που θα "ταράξει" τα νερά έρχεται σύντομα με νέο κομμάτι και νέο Video με το όνομα "Νέο Στυλ". Το κομμάτι είναι συνεργασία Αρτέμη (Terror X Crew - A/E) - στίχοι/ερμηνεία και Tardive Dyskinesia - σύνθεση/ερμηνεία Junior SP. & FLeCK - σύνθεση. Το κομμάτι καθώς και το video, θα κυκλοφορήσουν το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.
Αναμένουμε με αγωνία...

Νέα επιτυχία του πολυπολιτισμού: 1000 "Ευρωπαίοι" Ισλαμιστές με τις ομάδες της Αλ Κάιντα στη Συρία

Οι επιτυχίες της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, που “αφομοιώνει τους μετανάστες και τους μαθαίνει να ζούν ειρηνικά μέσα στα πλαίσια των Δυτικών κοινωνιών”, δεν έχουν τελειωμό. Στούς 1000 υπολογίζονται οι Ισλαμιστές που έχουν υπηκοότητα Ευρωπαϊκής χώρας και που έχουν μεταβεί στην Συρία με σκοπό να συμμετέχουν στις ισλαμικές ομάδες της Αλ Κάιντα που δρούν στην περιoχή κατασφάζοντας Χριστιανούς, Αλεβίτες και Σιήτες. 
 Πάνω από 200 Γερμανοί ισλαμιστές αναχώρησαν για τη Συρία για να συμμετάσχουν στον πόλεμο στο πλευρό των σουνιτών εναντίον του Άσαντ, - γράφει το Spiegel, επικαλούμενο τα μυστικά δεδομένα της γερμανικής Ομοσπονδιακού Υπηρεσίας Προστασίας του Συντάγματος. Μερικοί απ’ αυτούς έφτασαν ήδη στη Συρία, ενώ οι άλλοι κατευθύνονται προς τα εκεί. Ο συνολικός αριθμός των ισλαμιστών από τις ευρωπαϊκές χώρες που πήγαν να πολεμήσουν στη Συρία υπολογίζεται σε 1.000 περίπου άτομα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν δημοσιευθεί στα τέλη του 2012, περίπου 120 άνδρες ήρθαν από το Βέλγιο, 90 - από το Ηνωμένο Βασίλειο, 50 - από τη Δανία και άλλοι 150 κατάγονται από το Κοσσυφοπέδιο.