Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Οι Rotting Christ κυκλοφορούν ακυκλοφόρητο υλικό του 1995 σε promo κασέτα!

Όπως πληροφορούμαστε από το Rock Overdose, οι Rotting Christ κυκλοφορούν μια promo κασέτα 300 μόνο αντιτύπων στις 17 Νοεμβρίου μέσω της Floga Records, που περιέχει αποσπασματα από τρεις ξεχασμένες από τον χρόνο ακυκλοφόρητες ερμηνείες, που θυμίζουν τον ήχο της μπαντας στο «Non Serviam».

Κάποιο από το υλικό έχει περιληφθεί με άλλες εκδόσεις και ήχο στο «Triarchy Of The Lost Lovers».

Ερντογάν: Δεν υπάρχει κράτος που να λέγεται Κύπρος

Για άλλη μία φορά ο Τούρκος πρωθυπουργός επιβεβαιώνει τα αισθήματα φιλίας που τρέφει προς τους Έλληνες και την διάθεση του να συνυπάρξουμε ειρηνικά στην Αν. Μεσόγειο διορθώνοντας τις λεπτομέρειες τους παρελθόντος (συνωστισμοί στην ακτοπλοΐα των παραλίων της Μ. Ασίας, υπερθέρμανση της Κύπρου από ναπάλμ κ.λπ.)...

O Τούρκος Πρωθυπουργός μιλώντας σε συνέδριο στη Πολωνία ισχυρίστηκε πως δεν υπάρχει χώρα που ονομάζεται Κύπρος και η «ελληνοκυπριακή διοίκηση» όπως χαρακτήρισε τη Κυπριακή Δημοκρατία είχε γίνει δεκτή στην ΕΕ για πολιτικούς λόγους και όχι επειδή ήταν εναρμονισμένη με τους ευρωπαϊκούς νόμους.

«Δώστε προσοχή», είπε και πρόσθεσε: «Δεν την δέχθηκαν ως νότια Κύπρο. Έγινε δεκτή ως Κύπρος. Δεν υπάρχει χώρα που ονομάζεται Κύπρος. Υπάρχει η τοπική διοίκηση της νότιας Κύπρου. Επειδή, υπάρχει Βόρεια Κύπρος και μια πράσινη γραμμή υπάρχει μεταξύ τους. Ποιος είναι εκεί στην πράσινη γραμμή; Μονάδες ασφαλείας του ΟΗΕ. Απολύτως καμία χώρα εντός της ΕΕ δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζει προβλήματα ασφάλειας. Αυτό το μέρος έχει ένα τέτοιο εσωτερικό πρόβλημα».  

Άλλοι 35.000 νεοαπολυμένοι θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν αναπόσπαστοι το δωρεάν Wi Fi

Το Success Story εκτός από δωρεάν Wi Fi διαθέτει και εκτόξευση των απολύσεων προκειμένου οι -άνεργοι πλέον- εργαζόμενοι να διαθέτουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να σερφάρουν στο ίντερνετ. Με την λήξη της απελευθέρωσης των απολύσεων, την συνηθισμένη απόλυση εποχικών τουριστικών υπαλλήλων τον Νοέμβριο και την εκπλήρωση της απαίτησης της τρόικας για 11.000 απολύσεις μέχρι τέλους Ιανουαρίου, δεκάδες χιλιάδες ακόμα εργαζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν αναπόσπαστοι την δωρεάν ευρυζωνική σύνδεση!
Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ: 
Αρνητικό ήταν τον Οκτώβριο το ισοζύγιο προσλήψεων – απολύσεων, σύμφωνα με τα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ».

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν 138.408 προσλήψεις και 173.407 αποχωρήσεις, εκ των οποίων οι 41.208 προήλθαν από οικειοθελείς αποχωρήσεις και οι 132.199 από καταγγελίες συμβάσεων αορίστου χρόνου ή λήξεις συμβάσεων ορισμένου χρόνου.

Ανεβλήθη λόγω λειψανδρίας η νέα επίθεση στα "χειμερινά ανάκτορα"...

Μουρμούρα και πινγκ – πονγκ ευθυνών μαθαίνουμε οτι υπάρχει το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ τόσο για το κάψιμο του κοινοβουλευτικού όπλου της πρότασης μομφής, όσο και για την αποκαρδιωτική εικόνα των 1000 (με το ζόρι) στελεχών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ, που βρέθηκαν εχθές στην πλατεία Συντάγματος, για να “ανατρέψουν την κυβέρνηση”. 
 Από ότι φαίνεται οι σύντροφοι δεν φαίνονται και τόσο ενθουσιασμένοι με τις κινήσεις του Αλέξη μας, με αποτέλεσμα η σύγχρονη επίθεση στα "χειμερινά ανάκτορα" να αναβάλεται λόγω λειψανδρίας...  Ή μηπως αρνούνται να κατανοήσουν κάποιου είδους προχωρημένη τακτική χολιγουντιανού τύπου που φαίνεται οτι το παιδί μας έφερε στα μπαγκάζια του από την Αμερική; Ποιος ξέρει...

Βίντεο: Ακούς κυρ Στέφανε; Ελεύθερο Wi-Fi!!!

Φυσικά, τέτοιου είδους παροχές δεν μπορεί να μην προκαλούν ανάλογες εκδηλώσεις χαράς...