Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013

Υπαίθριο μακιγιάζ καράφλας πριν το ρεπορτάζ

Δεν γίνεται να έχεις να πείς κάτι σοβαρό και η αντανάκλαση της καράφλας σου να τραβάει την προσοχή του κοινού. Θυμάστε τον ΓΑΠ όταν ανακοίνωνε την προσφυγή στο ΔΝΤ, από το ηλιόλουστο Καστελόριζο; Δείτε με ποιον τρόπο η καράφλα του απορροφούσε την περισσότερη ακτινοβολία. 
 Στο βίντεο από το http://www.sayomg.com ο δημοσιογράφος μακιγιάρει τη φαλάκρα αλλά και το ροδαλό μαγουλάκι λίγο πριν βγει ζωντανά! Η κάμερα ήταν μάρτυς...

Οι EPICA μπήκαν στο στούντιο για τον νέο τους δίσκοΟι EPICA μόλις μπήκαν στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου δίσκου.
Αν όλα πάνε καλά, θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2014 και η μπάντα δήλωσε ότι έχει έτοιμα 18 νέα τραγούδια και θα ηχογραφηθούν όλα,έτσι θα έχει την ευκαιρία να διαλέξει τα καλύτερα για τον δίσκο.Σύμφωνα με το rockoverdose.gr, ο ήχος θα περιέχει παλιές και νέες επιρροές αλλά θα είναι στο κλασσικό τους ύφος.

Η νέα καριέρα του ΓΑΠ. 40.000 δολάρια για κάθε ομιλία του για την πτώχευση

Θυμάστε τον ΓΑΠ σαν πρωθυπουργό που έλεγε οτι κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν χρήματα από την πτώχευση του ελληνικού κράτους; Ε, αφού διέκοψε την προηγούμενη καριέρα του, όταν κατέστρεψε το μαγαζί του μπαμπά, είπε να κάνει κι αυτός το ίδιο. Να βγάλει δηλαδή λεφτά από την ελληνική πτώχευση. Έτσι , ο νέος του επαγγελματικός προσανατολισμός (πέραν της βουλευτικής αποζημίωσης που λαμβάνει από την βουλή για την μόνιμη απουσία του), είναι να γυρνάει τον κόσμο και να εκθέτει την προσωπική του εμπειρία απο την καταστροφή της οικονομίας του κράτους που διοικούσε... 

Τα εισιτήρια εισόδου λοιπόν ξεκινούσαν από 265 δολάρια το ένα και έφταναν μέχρι και το ποσό των 395 δολαρίων! Είναι επίσης γνωστό ότι οι βασικοί ομιλητές αυτών των συνεδρίων πληρώνονται για να συμμετάσχουν και μάλιστα αδρά. Το ΘΕΜΑ ήταν αυτό που είχε αποκαλύψει ότι ο κ. Γιώργος Παπανδρέου λαμβάνει για κάθε ομιλία του ως αμοιβή το ποσό των 40.000 δολαρίων. Τόσο τον κοστολογεί το γραφείο Harrys Walker που τον εκπροσωπεί όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Το σίγουρο είναι ότι από δω και στο εξής ο πρόεδρος της Βουλής θα εκφωνεί αρκετές φορές ενώπιον των υπόλοιπων βουλευτών το αίτημα του πρώην πρωθυπουργού «για ολιγοήμερη άδεια στο εξωτερικό». Τα ταξίδια του ανά τον κόσμο έχουν μόλις αρχίσει… 

Αλληλεγγύη στους βιαστές! Το "Αντιφασιστικό Μέτωπο" στο πλευρό του Πακιστανού βιαστή της Μυρτούς

Νομίζουμε οτι μερικές ειδήσεις δεν χρειάζονται καν σχολιασμό: 

Μερικές δεκάδες αναρχικών και αντιφασιστών συγκεντρώθηκαν σήμερα στα δικαστήρια της Σύρου και διαδήλωσαν υπέρ του Πακιστανού που βίασε και αποπειράθηκε να δολοφονήσει την ανήλικη Μυρτώ. Σκοπός της συγκέντρωσης των ανθελλήνων ήταν να μην αποδοκιμαστεί από Έλληνες πολίτες ο εγκληματίας. Την ίδια ώρα το θύμα του, η ανήλικη Ελληνίδα, βρίσκεται ακόμα σε τραγική κατάσταση και δεν έχει καμία επικοινωνία με το περιβάλλον.

Το κάλεσμα στην συγκέντρωση περιφρούρησης του Πακιστανού βιαστή, ήταν του “Αντιφασιστικού Δικτύου Σύρου” και του “Αντιφασιστικού Μετώπου”.

Αφιερωμένο στους θιασώτες του “αντιφασιστικού” αγώνα...