Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2007

Μην σκάς μπαλοθιές, σκάσε έναν μπάφο...

Σήμερα ο πρόεδρος Αλαβάνος επισκέπτεται τα Ζωνιανά και η κυβέρνηση βρίσκεται σε εγρήγορση διότι πλέον αντιλαμβάνεται το πολιτικό κόστος της όλης αστυνομικής επιχείρησης στην περιοχή του Μηλοποτάμου. Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί αποποινικοποίησης των Ναρκωτικών μπορεί να αφερέσουν από την Ν.Δ. πολύτιμους ψήφους σε αυτή την τόσο ευαίσθητη περιοχή. Έτσι ο Πρωθυπουργός πίεσε το Υπουργείου Τουρισμού να δημιουργήσει διαφημιστικά σπότ που να αποδεικνύουν στους ντόπιους την καλή πρόθεση της κυβέρνησης να προσεγγίσει πλέον το ζήτημα από μία πιο φιλική σκοπιά.



Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη θα σταθεί επικεφαλής μίας καμπάνιας για την οποία πίεσαν οι ειρηνιστικές οργανώσεις του κόμματος, οι οποίες θεωρούν ότι μετά την αποδοχή που είχε από το κοινό η καμπάνια τους περί καταστροφής των πολεμικών παιδικών παιχνιδιών (πιστολάκια με καψούλια, νεροπίστολα, στρατιωτάκια κ.λπ), τώρα θα πρέπει να πείσουν και τους Κρητικούς να σταματήσουν να παίζουν με τα δικά τους παιχνίδια.



Προκειμένου δε να συνδυαστούν οι δύο θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, το επικοινωνιακό επιτελείο του Αλέκου σκέπτεται να πλαισιώσει την καμπάνια με το σύνθημα «Μην σκάς μπαλοθιές, σκάσε έναν μπάφο».
Αλέκο νομίζω ότι αν εξηγήσεις επιπλέον στους σύντεκνους την σημασία που έχει για την παγκόσμια προλεταριακή επανάσταση η καταστροφή των όπλων, μπορεί και να τους πείσεις. Άντε, και καλή τύχη…

Γ.Π.