Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

Εύγε παλικάρια…

Η βεβήλωση και το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας από… «Έλληνες» είναι ένα μοναδικό Ελληνικό φαινόμενο. Κανένας άλλος «αναρχικός» ή οποιασδήποτε ιδεολογικής απόχρωσης διαδηλωτής σε όλο τον κόσμο, δεν διανοείται να βεβηλώσει την Εθνική του σημαία.
Εμείς όμως πρωτοπορούμε. Δεν είμαστε σαν τους κουτόφραγγους. Και επειδή βαρεθήκαμε να την καίμε μέσα στην χώρα μας υπό τα βλέμματα και πολλές φορές και την προστασία της αστυνομίας, είπαμε να το κάνουμε και στο εξωτερικό.


Έτσι «σύντροφοι» που διαμένουν στο Λονδίνο, είπαν να μαζέψουν μερικούς ντόπιους και να διαμαρτυρηθούν που οι ομοϊδεάτες τους δεν μπόρεσαν να δείρουν τους αντιπάλους τους στην Αθήνα.
Φυσικά η έκπληξη του χάπενινκ θα ήταν η βεβήλωση και το κάψιμο της σημαίας μας. Έτσι για να μαθαίνουν και στο εξωτερικό που είναι βλάκες και δεν καίνε την δική τους.





Παρατηρήστε το γεγονός ότι οι Άγγλοι «αναρχικοί» δεν συμμετέχουν στο κάψιμο της σημαίας, πιθανόν διότι νόμιζαν οι βλάκες πως με μία τέτοια ενέργεια θα προσέβαλαν τους «Έλληνες» ομοϊδεάτες τους. Τι χαζοί που είναι!!! Οι «Έλληνες» τους εξήγησαν μετά ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να καίνε την Ελληνική σημαία και ήδη ετοιμάζουν από την Ελλάδα ένα πακέτο με πολλές σημαίες για να εξασκηθούν οι Άγγλοι «σύντροφοι», ούτως ώστε δια της πρακτικής να τους φύγει ο όποιος ενδοιασμός.
Παρατηρήστε επίσης ότι ένας Άγγλος αστυνομικός που φυσικά θεώρησε αδιανόητο να καεί μία σημαία (έστω και βεβηλωμένη), προσπάθησε να την υπερασπίσει. Τον ησύχασε όμως ένα συνάδελφός του λέγοντας του: «Τι σε κόφτει εσένα; Δική μας σημαία είναι; Οι δικοί μας αναρχικοί δεν καίνε την Αγγλική σημαία. Οι Έλληνες το έχουν παράδοση και στην χώρα δεν τους συλλαμβάνει κανείς γι’ αυτό. Εμείς θα τους συλάβουμε;»

Εύγε παλικάρια!!! Δείχνετε τον δρόμο στους Ευρωπαίους συντρόφους…