Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

Λαθρομετανάστης βίασε κοινωνική λειτουργό σε αντιρατσιστικό φεστιβάλ

Καλά ρε ζώο! Οι άνθρωποι διοργάνωσαν ολόκληρο φεστιβάλ για να πούν οτι εσύ δεν επιβαρύνεις την εγκληματικότητα. Ήταν ανάγκη να τους βιάσεις κι αυτούς; Μια μέρα δεν μπορούσες να βάλεις την π..τσα σου μέσα στο παντελόνι; 

Ο 32χρονος βορειοαφρικανός Buojemaa Es Sahly, είναι σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία ο άνδρας που στις 16 Ιουνίου είχε βιάσει μια κοινωνική λειτουργό σε αντιρατσιστική γιορτή που διοργανώθηκε από τον Δήμο της Reggio Emilia, στην οποία θύτης και θύμα συμμετείχαν.

Ο άνδρας που σύμφωνα με τις αρχές είναι λαθρομετανάστης, μετά την γιορτή είχε καλέσει την 30χρονη κοπέλα με τον αρραβωνιαστικό της σε εγκαταλειμμένο πρώην αστυνομικό τμήμα όπου διέμενε, για να διανυκτερεύσουν.


Εκεί, με την βοήθεια ενός συνεργού του που απείλησε με μαχαίρι τον 32χρονο αρραβωνιαστικό της κοινωνικής λειτουργού, την πήρε σε ένα διπλανό δωμάτιο και την βίασε.

Οι αρχές όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, ανακάλυψαν τον Sahly από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής που τον είχαν καταγράψει στην περιοχή τις μέρες που προηγήθηκαν του περιστατικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :