Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Αφοί Λούμπεν 2/11: Όταν δολοφονούνται οι "κακοί"

Η εκπομπή των Αδελφών Λούμπεν, το Σάββατο 2/11, λίγες ώρες μετά την δολοφονία του Γιώργου και του Μανώλη...

Νίκος Κουνταρδάς: Άμεση η σχέση ακροαριστερών τρομοκρατών και μυστικών υπηρεσιών

Πρίν από 2,5 χρόνια η εκπομπή μας είχε πάρει συνέντευξη στον γνωστό αναρχικό και κατηγορούμενο για  για την δολοφονία του ειδικού φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη στα τέλη του 2004, έξω από το σπίτι του στρατιωτικού ακολούθου της Βρετανίας, στην Κηφισιά, Νίκο Κουνταρδά. Ο Νίκος Κουνταρδάς τότε, μεταξύ άλλων είχε αποκαλύψει τις σχέσεις των ακροαριστερών τρομοκρατικών οργανώσεων με ξένες μυστικές υπηρεσίες. Κάτω από τις τελευταίες εξελίξεις οι αποκαλύψεις Κουνταρδά ίσως αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
         
egrammestv on livestream.com. Broadcast Live Free

Βίντεο: Σουλτς - Για τις εκτελέσεις φταίνε οι... εθνικιστές

Ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου κ. Σούλτς, μιλώντας σήμερα στους μαθητές της Ελληνογερμανικής σχολής, μαζί με τον Πρετεντέρη και άλλους πολιτικά ορθούς, αναφέρθηκε στην εκτέλεση των Φουντούλη & Καπελώνη, αποκαλύπτοντας ποιοι είναι οι ένοχοι αυτής της στυγερής βίας: Οι... ακραίοι Εθνικιστές (!!!)... Θύτες ή θύματα δεν έχει σημασία. Είναι ένοχοι... 


 
 

                

48 ώρες μετά. Συμπεράσματα.

Γράφει ο Δ. Παπαγεωργίου

Το βράδυ της Παρασκευής.
Την πρώτη στιγμή που άκουσα την είδηση, μπήκα σε μία κατάσταση άρνησης. Κυκλοφόρησε κάπως έτσι: “Πυροβολισμοί με δύο νεκρούς κοντά σε γραφεία της Χρυσής Αυγής”. Ήθελα να πιστέψω ότι ήταν κάτι που τυχαία έγινε εκεί, ότι ήταν κάτι της νύκτας που έτυχε να γίνει κοντά στα γραφεία της Χ.Α. Να το ακούσω λίγο αργότερα και να ανακουφιστώ. Γιατί είχα αρχίσει να βράζω.
Μέσα στο αυτοκίνητο καθώς πήγαινα στο Αστυνομικό Τμήμα, έβαλα ραδιόφωνο. Εκεί δυστυχώς, βγήκα από την κατάσταση άρνησης, πολύ γρήγορα.
Ένοιωθα σαν με είχαν δείρει. Μιλώντας με φίλους και γνωστούς άκουγα τα ίδια. Η υπόλοιπη ώρα, μέχρι να γυρίσω στο σπίτι ήταν αρκετά θολή. Θυμάμαι απλά ότι ήθελα να ανοίξω την πόρτα του αυτοκινήτου, να βγω έξω και να περπατήσω.
Στο μυαλό μου είχε κολλήσει ένα μουσικό κομμάτι. Το οποίο αναφερόταν, στην Ιταλία των ετών του μολύβου. Κάτι το οποίο επέτεινε η συνέντευξη του Μάκη Βορίδη, στο ραδιόφωνο όπου αυτό που επανέλαβε ήταν το ότι η κυβέρνηση δεν θα αφήσει την Ελλάδα να μετατραπεί σε Ιταλία εκείνων των ετών. Κάτι πολύ εντυπωσιακό, αμέσως μετά από μία τέτοια δολοφονία. Γιατί ο χαρακτηρισμός των “ετών του μολύβου” δεν προήλθε από κάποιο χουλιγκανίστικο μαχαίρωμα, αλλά από την εκτεταμένη χρήση σφαιρών. Κάτι που μόλις είχε γίνει. Και κάτι που στην Ελλάδα γίνεται εδώ και αρκετά χρόνια. Πέφτουν σφαίρες. Από μία συγκεκριμένη πλευρά.

"Ακόμα με τους Ναζί που ψόφησαν ασχολούμαστε;"

Οι φωτογραφίες από τις αναρτήσεις, είναι αφιερωμένες στους φίλους ακροατές που θεωρούν οτι δεν υπάρχουν αντιφασίστες που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν -πόσο μάλλον να εκτελέσουν- ένα τόσο στυγερό έγκλημα...