Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

Τζαμτζής: "Οι βουλευτές ξεραίνουν το σκ**ατό τους για να ζήσουν"!

Οι “Αφοι Λούμπεν” συγκινημένοι από την τραγική περίπτωση των ελλαδιτών βουλευτών (μη μειδιάτε δεν κάνουμε πλάκα!) και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, θα ξεκινήσουν από την αυριανή εκπομπή, έναν έρανο αγάπης προκειμένου να συνδράμομε απο το υστέρημά μας, σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνούν οι εθνοπατέρες μας. 
 Διαβάζουμε από το newsbomb: Ότι με μισθό 2.000 ευρώ δεν θα κατέβαινε βουλευτής γιατί δεν είναι πλούσιος υποστήριξε ο βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Ιορδάνης Τζαμτζής. Υποστήριξε μάλιστα ότι υπάρχουν βουλευτές που, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, "ξεραίνουν το σκ**ατό τους για να ζήσουν", κάτι που ανέβασε τους τόνους στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Ομολόγησε παράλληλα ότι ο ίδιος παίρνει 5.450 ευρώ τον μήνα στο χέρι, προκαλώντας την αντίδραση, με τον Γιώργο Παπαδάκη να του επισημαίνει πως ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού δεν έχει να φάει. Ανέφερε πως οι αποδοχές των βουλευτών έχουν μειωθεί κατά 40% τα τελευταία 3 χρόνια, ενώ για τα προνόμια των φοροαπαλλαγών που αγγίζουν και το 70%, απέφυγε να απαντήσει παρά τις επίμονες ερωτήσεις.
       

ΝΕΜΕΣΙΣ: Το πρώτο ελληνικό ταχύπλοο σκάφος ειδικών επιχειρήσεων

H Ελλάδα που αντιστέκεται πρωτοπορώντας και δημιουργώντας, μακρυά απο τα κρατικοδίαιτα συμφέροντα και τις κομματικές επιταγές, είναι παρούσα! Χωρίς καμία κρατική ενίσχυση και παρέμβαση, που σε τέτοιες περιπτώσεις αποδεικνύεται πάντοτε καταστρεπτική (θυμηθείτε το ΑΡΤΕΜΙΣ 30), Έλληνες σχεδίασαν και ναυπήγησαν ένα πρωτοπόρο -παγκοσμίως- σκάφος ειδικών επιχειρήσεων. 
 Διαβάζουμε από το defencenet: Το πρώτο ελληνικής σχεδίασης και ναυπήγησης ταχύπλοο σκάφος ειδικών επιχειρήσεων ΝΕΜΕΣΙΣ το οποίο μπορεί να θεωρηθεί το πρώτο "glass-cockpit" (!) όπως φαίνεται και στο βίντεο, φουσκωτό σκάφος άκαμπτης γάστρας τύπου RHΙΒ (Rigid-Hulled Inflatable Boat), παγκοσμίως, είναι γεγονός.
 Η πρώτη του παραγγελία αφορά ξένη χώρα, αφού το σχέδιο και οι προδιαγραφές από την αρχή προσέλκυσαν ξένη χρηματοδότηση.