Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Ραγδαίες εξελίξεις: Άγγελος Κυρίου στο Μαξίμου και στο Ραδιομέγαρο

Ραγδαίες εξελίξεις στην Ελλάδα, μετά την παρέμβαση θεϊκών δυνάμεων που εξ αποκαλύψεως φανέρωσαν σε κυβερνητικούς παράγοντες και δημοσιογράφους, άχραντα μυστήρια που δοκιμάζουν τα όρια της ανθρώπινης αντίληψης.

Κατά την διάρκεια σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, μεταξύ του πρωθυπουργού της χώρας Αντώνη Σαμαρά και του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, Άγγελος Κυρίου ενεφανίσθη μέσα στο δωμάτιο και τους αποκάλυψε πως εντός της χώρας τους διαβιούν “ιερές αγελάδες που παραμένουν άθικτες όταν επιβάλλονται περικοπές παντού”.
Το αρχικό σόκ των δύο ανδρών ήρθε να επιτείνει η συνέχιση των αποκαλύψεων με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Ο Άγγελος τους έδειξε στον τοίχο τους δωματίου εικόνες από τα άδυτα της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, στις οποίες ενεφανίζοντο πλήθη εργαζομένων, τετραπλάσιοι έως εξαπλάσιοι σε σχέση με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Τους έδειξε οτι εντός της εταιρίας υπάρχουν έξι λογιστήρια που δεν επικοινωνούν μεταξύ τους, τα οποία μοιράζουν τεράστια ποσά σε υπερωρίες, σε ιδιωτικές παραγωγές και σε αδιαφανείς συμβάσεις. Τους φανέρωσε οτι στις εξωτερικές μεταδόσεις πληρώνονται δεκάδες τεχνικοί για έργο που μπορεί να γίνει από δύο – τρία άτομα, ενώ ανατίθενται σε ιδιώτες,  έργα που θα μπορούσαν να γίνουν με το προσωπικό και τα μέσα της εταιρίας. Στην συνέχεια τους ευλόγησε και εξαφανίστηκε...
Όταν συνήλθαν από το σόκ, πρωθυπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέλαβαν αμέσως δράση, δίνοντας εντολή να κλείσει εντός λίγων ωρών η κρατική τηλεόραση, να απολυθούν όλοι της οι υπάλληλοι και να τεθούν εκτός λειτουργίας οι αναμεταδότες της σε όλη την χώρα.