Παρασκευή 8 Αυγούστου 2008

Σχετικά με το θέμα της μαρίνας στον Μαραθώνα, λάβαμε το παρακάτω email από μία κάτοικο της περιοχής που συμμετέχει σε μία πρωτοβουλία, για να σταματήσει αυτό το εν δυνάμει έγκλημα. Το παραθέτουμε αυτούσιο και σας καλούμε να πράξετε κατά συνείδησιν. Πάντως μία υπογραφούλα δεν θα ήταν πολύ κόπος

καλημέρα! Πολύ ευχάριστη έκπληξη το blog σας! Το βρήκα τυχαία, ψάχνοντας στο internet για την μαρίνα. Από τις λίγες δημοσιεύσεις σας που διάβασα, τόσο η θεματολογία που επιλέγετε, όσο και το περιεχόμενο των σχολίων σας δίνουν στίγμα σοβαρής ενημέρωσης, άρα είστε είδος που σπανίζει (με τα δικά μου φυσικά κριτήρια). Έχουμε μαζευτεί κάποια άτομα και είμαστε αποφασισμένοι να μην τους αφήσουμε να την κατασκευάσουν. Μαζεύουμε υπογραφές και τώρα και ηλεκτρονικές, προωθώντας μέσω e-mail το παρακάτω κείμενο. Εάν θέλετε να αναρτήσετε έστω την ηλ.διευθ.; Καλή συνέχεια! ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ Στην παρακάτω διεύθυνση ενημερωνόμαστε και υπογράφουμε για να μην κατασκευαστεί μαρίνα στον ιστορικό Μαραθώνα.
http://www.nomarinainmarathonbeach.com
Παρακαλούμε, εάν θέλετε να υποστηρίξετε επιπλέον την προσπάθεια αυτή, προωθείστε το συγκεκριμένο μήνυμα σε όσους περισσότερους μπορείτε. Είναι πολύ σημαντική η δηλωμένη αντίθεση πολιτών και φορέων.
η Συντονιστική Επιτροπή