Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ακούστε ολόκληρο τον νέο δίσκο των SEPULTURA που κυκλοφόρησε σήμερα

Ο νέος δίσκος των Sepultura, με τίτλο “Mediator Betweem Head And Hands”κυκλοφόρησε σήμερα, 25 Οκτωβρίου, μέσω της Nuclear Blast Records. Στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο:

Καίγεται ο Βενιζέλος να ονομάσει τα Σκόπια "Βόρειο Μακεδονία"

Καίγεται ο Βενιζέλος να είναι ο υπ. Εξωτερικών που θα ονομάσει τα Σκόπια “Βόρειο Μακεδονία”, και θα εντάξει τους “Βορειομακεδόνες” στην Ε.Ε. Και το ΝΑΤΟ. Διότι  ένας υπ.εξ. που δίνει καλές εξετάσεις στους υπερατλαντικούς εντολοδότες, λαμβάνει καλή θέση στην επετηρίδα των επόμενων πρωθυπουργών. 

Υπέρ μιας σύνθετης ονομασίας της ΠΓΔΜ για «κάθε χρήση» τάχθηκε  ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Βαγγέλης Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο Βαγγέλης Βενιζέλος επεσήμανε ότι «η Ελλάδα είναι ο πρώτος ξένος επενδυτής στη γειτονική μας χώρα, οι δύο οικονομίες είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό διασυνδεδεμένες» και προσέθεσε: «Αυτό που λέμε ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει ο αγωγός της εξαιρετικά γρήγορης ευρωατλαντικής ενσωμάτωσης των Σκοπίων, το εννοούμε και θέλουμε να το κάνουμε πραγματικότητα. Είναι εξαιρετικές οι σχέσεις μας και μπορούν να γίνουν ακόμη στενότερες. Στον ενεργειακό τομέα μάλιστα ανοίγονται νέες ευκαιρίες μετά και από τα όσα συμβαίνουν στους αγωγούς».

Οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" στους διεθνείς αγώνες Έφιππης Τοξοβολίας στην Τουρκία

Στη μεγάλη "πίστα" του Usak στην Τουρκία, όπου συγκεντρώνονται οι καλύτεροι Εφιπποτοξότες του Κόσμου, τρεις "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" εκπροσωπούν για πρώτη φορά την Ελλάδα σε μία κορυφαία Πολεμική Τέχνη που την χαρακτηρίζει η ισορροπία, η ταχύτητα, η ακρίβεια και η ευστοχία, μία Πολεμική Τέχνη η οποία απαιτεί τεράστιες πνευματικές αλλά και σωματικές ικανότητες ώστε το βέλος που εκτοξεύεται πάνω από έναν καλπάζοντα Ίππο να βρει το στόχο του!
Η Ελληνική Εφιπποτοξοτική Εταιρία “ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ” διαθέτει εξαιρετικούς Εφιπποτοξότες, τον μεγαλύτερο αριθμό Μελών παγκοσμίως ως Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας και έχει τιμηθεί με δύο διεθνή βραβεία.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία! 

Ούπς... Υποχώρηση σφύριξε ο Στουρνάρας: "Δεν μπορούμε να λέμε κανένα μέτρο..."

Μαζευτική επιχειρεί να κάνει ο υπουργός οικονομικών, στις δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών, περί ανένδοτου αγώνα κατά νέων μέτρων. Υποστολή της επαναστατικής σημαίας ενόψει έλευσης της τρόικας και χθεσινού αδειάσματος από την Μέρκελ, η οποία αφού άκουσε τον Σαμαρά να την παρακαλεί επί 20λεπτο, εν τέλει μας παρέπεμψε στην τρόικα για τα περαιτέρω...  

Ο υπουργός Οικονομικών επιχειρεί να αποκαταστήσει την ισορροπία ανάμεσα στα μέτρα γενικώς και σαν νέα οριζόντια μέτρα.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Τα Νέα» τόνισε χαρακτηριστικά: «Εμείς δεχόμαστε ότι χρειάζονται μέτρα 500 εκατ. ευρώ, έναντι 2,5 δισ. ευρώ της τρόικας. Αυτά τα 500 εκατ. ευρώ όμως από κάπου πρέπει να προέλθουν. Και αφού το πρόβλημα του “κενού” οφείλεται στα ασφαλιστικά ταμεία, εκεί πρέπει να αναζητηθούν. Δεν μπορούμε να λέμε κανένα μέτρο. Από το όχι σε νέα οριζόντια δημοσιονομικά μέτρα, το οποίο και εγώ υποστηρίζω, έως το όχι, κανένα μέτρο, υπάρχει τεράστια απόσταση».

Λαθρομετανάστης βίασε κοινωνική λειτουργό σε αντιρατσιστικό φεστιβάλ

Καλά ρε ζώο! Οι άνθρωποι διοργάνωσαν ολόκληρο φεστιβάλ για να πούν οτι εσύ δεν επιβαρύνεις την εγκληματικότητα. Ήταν ανάγκη να τους βιάσεις κι αυτούς; Μια μέρα δεν μπορούσες να βάλεις την π..τσα σου μέσα στο παντελόνι; 

Ο 32χρονος βορειοαφρικανός Buojemaa Es Sahly, είναι σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία ο άνδρας που στις 16 Ιουνίου είχε βιάσει μια κοινωνική λειτουργό σε αντιρατσιστική γιορτή που διοργανώθηκε από τον Δήμο της Reggio Emilia, στην οποία θύτης και θύμα συμμετείχαν.

Ο άνδρας που σύμφωνα με τις αρχές είναι λαθρομετανάστης, μετά την γιορτή είχε καλέσει την 30χρονη κοπέλα με τον αρραβωνιαστικό της σε εγκαταλειμμένο πρώην αστυνομικό τμήμα όπου διέμενε, για να διανυκτερεύσουν.