Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Ακούστε όλα τα κομμάτια της νέας συλλογής των Memorain

Οι Memorain ξαναηχογράφησαν 8 κομμάτια από τα πρώτα τους δύο albums, “Digital Crimes” και “White Line”.  Μπορείτε να κατεβάσετε τα κομμάτια δωρεάν στο παρακάτω link

https://soundcloud.com/memorain/sets/digital-line

Εισαγγελικό αίτημα άρσης ασυλίας του Μ. Βαρβιτσιώτη

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε στη Βουλή σχετική δικογραφία προκειμένου να αποφανθεί για την άρση ή μη της ασυλίας του βουλευτή και υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Σύμφωνα με την δικογραφία, ο κ. Βαρβιτσιώτης εμπλέκεται σε κακουργηματική απιστία, κατά το διάστημα που διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Γλυφάδας (2011-2012).

Θα έχει ενδιαφέρον η απόφαση των βουλευτών, που σε άλλες περιπτώσεις ψηφίζουν την άρση ασυλίας ακόμα και για... ραδιοπειρατεία. 

O ΣΥΡΙΖΑ μόλις έκαψε την δυνατότητα πρότασης μομφής ενόψει νέων μέτρων

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατέθεσε πριν λίγα λεπτά, πρόταση μομφής προς την κυβέρνηση με αφορμή την σημερινή επέμβαση στo ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής (στο κτίριο της πρώην ΕΡΤ)

Η πρόταση μομφής αποτελεί μία κοινοβουλευτική ενέργεια που μπορεί να απαιτείται μόνο μία φορά το εξάμηνο. Δηλαδή για τους επόμενους έξι μήνες που προβλέπονται νέα μέτρα και πιθανών νέο μνημόνιο, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα δεν θα έχουν την δυνατότητα να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Έτσι ο Αλέξης θα μπορεί θεσμικώς να νίπτει τας χείρας του, όσο ο Αντώνης θα υπογράφει τα πάντα...  

Τρόικα: «Μη λέτε ότι δε θα πάρετε μέτρα, γιατί θα τα πάρετε»

Με ύφος χιλιών καρδιναλίων εμφανίστηκε την Τρίτη στο υπουργείο Οικονομικών η τριάδα των απεσταλμένων της Τρόικας.
Οι κύριοι Τόμσεν, Μορς και Μαζούχ έδειξαν ιδιαίτερα ενοχλημένοι από τις αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων έξω από το υπουργείο, ιδιαίτερα μετά το περιστατικό με τη ρίψη κερμάτων σε βάρος τους.
Αφού συζήτησαν ιδιαιτέρως με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, για 15 λεπτά προσήλθαν στην αίθουσα των συζήτησεων, όπου τους περίμεναν περίπου 40 στελέχη της ευρύτερης δημόσιας διοίκησης.
Εκεί, όπως αναφέρει το Βήμα, ο Πώλ Τόμσεν πήρε το λόγο και επέκρινε πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες για την στάση τους τονίζοντας προκλητικά: «Μην λέτε εκεί έξω ότι δεν θα πάρετε μέτρα,γιατί απλά θα τα πάρετε». Αυτό ειχε σαν αποτέλεσμα να ηλεκτρισθεί η ατμόσφαιρα, καθώς οι παρευρισκόμενοι αντέδρασαν στις παρατηρήσεις του τροϊκανού.

Για να δούμε τελικά ποιος θα βγει αληθινός... Το επιχείρημα “δεν θέλουμε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, γιατί δεν θα πάρουμε την δόση μας, θα πτωχεύσει η Ελλάδα, ο κόσμος θα αρχίσει να σκοτώνεται στους δρόμους” και μπλα – μπλα – μπλα, είναι πάντα ενεργό. (Σημ. Το γνωστό επιχείρημα αρνείται να επικαιροποιηθεί, διατηρώντας ακόμα ως δεδομένο το οτι οι Έλληνες δεν έχουν πτωχεύσει, ούτε σκοτώνονται στους δρόμους...)