Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Τους έδωσαν χαριστική βολή στο κεφάλι...

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο δολοφόνος των 2 νεαρών χρυσαυγιτών, αφού τους πυροβόλησε από απόσταση, εν συνεχεία πλησίασε τους δύο τραυματίες που σφάδαζαν στο έδαφος και τους έδωσε την χαριστική βολή στο κεφάλι...

Χωρίς σχόλια...

18 Σεπτεμβρίου...


Κασσιδιάρης: Μέλη της Χρυσής Αυγής οι δύο νεκροί και ο ένας τραυματίας

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Χ.Α. Ηλία Κασσιδιάρη οι δύο νεκροί 20 και 23 ετών είναι μέλη της Χρυσής Αυγής που βρισκόντουσαν στην είσοδο των γραφείων της Χ.Α. στο Ν. Ηράκλειο.
Σύμφωνα με την αστυνομία πυροβολήθηκαν από απόσταση 30 μέτρων με τυφέκιο.  

Τώρα: 2 νεκροί στα γραφεία της Χρυσής Αυγής από πυροβολισμούς

Πριν από λίγο "έπεσαν" πυροβολισμοί έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λεωφόρο Ηρακλείου.

 Σύμφωνα με  πληροφορίες υπάρχουν 2 νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, οι δύο νεκροί είναι ηλικίας 20 και 23 ετών.

Οι δράστες επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και πυροβόλησαν εξ΄επαφής τα θύματα.

Πάλι στο Αμέρικα ο Τσίπρας

Πάλι στο Αμέρικα ο Αλέξης μας, για ομιλία σε Πανεπιστήμιο. Απο τα χνάρια του Ανδρέα κατευθείαν στα χνάρια του Γιωργάκη; Άγνωσται αι βουλαί του μέλλοντος πρωθυπουργού. Σίγουρα πάντως κάποιοι τον αγαπούν ιδιαίτερα στις ΗΠΑ και τον ετοιμάζουν όπως τους δύο προηγούμενους...  

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί τη Δευτέρα στο Όστιν των ΗΠΑ για να μετάσχει ως προσκεκλημένος ομιλητής σε διήμερο συνέδριο που διοργανώνεται από το LBJ School of Public Affairs του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Όστιν, με θέμα: «Μπορεί να διασωθεί η Ευρωζώνη;».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο συνέδριο θα συμμετέχουν προσωπικότητες διεθνούς κύρους, Ευρωπαίοι πολιτικοί και αξιωματούχοι, οικονομικοί αναλυτές καθώς επίσης καθηγητές Πανεπιστημίων σε τομείς των Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών.

Την Τρίτη ο κ. Τσίπρας θα συμμετάσχει σε συζήτηση (στρογγυλό τραπέζι) με θέμα:«Advice to Governments to Come» (Συμβουλές σε μία Μελλοντική Κυβέρνηση).

Βίντεο: Το νέο τραγούδι των ICED EARTH

Οι  ICED EARTH έδωσαν μια συναυλία στις 25 Οκτωβρίου στο Παρίσι και παρουσίασαν ένα νέο τους τραγούδι,το   "If I Could See You":
               

Ολοκαίνουριος δίσκος από Θεσσαλονίκη: Mother Turtle - Ακούστε τον όλο μέσω online streaming

Oι progressive rockers Mother Turtle προέρχονται από τη Θεσσαλονίκη και παρουσιάζουν στο κοινό τον ομώνυμο, πρώτο τους δίσκο.

Ολόκληρο το άλμπουμ είναι διαθέσιμο για online streaming και digital downloading στην σελίδα του συγκροτήματος στην εξής διεύθυνση: MotherTurtleBand.bandcamp.com


Το "Mother Turtle" ηχογραφήθηκε στα Sin City Studios της Θεσσαλονίκης από τον Φεβρουάριο έως τον Ιούλιο του 2013. Την ηχογράφηση, την μίξη αλλά και το mastering του δίσκου έκανε ο Κώστας Κοφίνας, ενώ το artwork επιμελήθηκε ο Αριστοτέλης Μαυρόπουλος.

Οι Mother Turtle δημιουργήθηκαν το 2011 και μέχρι στιγμής έχουν μοιραστεί τη σκηνή με group όπως οι Siena Root, Poem, Lazy Aftershow και 3 Fold Pain.

Συγνώμη για την διακοπή...

Ζητούμε συγνώμη για την μικρή διακοπή της υποκειμενικής ενημέρωσης από το afoilumpen.blogspot.gr, λόγω τεχνικών προβλημάτων. Επανερχόμεθα δριμύτρελοι...