Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Βίντεο: Απάλευτος! Ο ΓΑΠ φύτεψε με την γλάστρα το δεντράκι στο Γκεζί...

Τελικά αυτή η κατάσταση του ΓΑΠ είναι απάλευτη. Πρέπει να τον περιφέρουν ανά την υφήλιο για να γελάει ο κόσμος. Αυτή την φορά, με το δενδρύλλιο που φύτεψε στο πάρκο Γκεζί, γελάνε οι Τούρκοι, των οποίων την φιλία επικαλέστηκε, μία μέρα μετά τις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν για την Κύπρο. Ο αγωνιστής της “πράσινης ανάπτυξης” δεν έχει κάνει προφανώς ποτέ στην ζωή του αναδάσωση και ως εκ τούτου δεν γνώριζε οτι το δεντράκι που φύτεψε έπρεπε να βγεί από την γλάστρα. Φυσικά οι Τούρκοι που ήταν γύρω δεν του είπαν τίποτα για να μην χαλάσει η καζούρα... Στο τέλος, αφού το έβαλε με την γλάστρα στο χώμα, έριξε και λίγο νεράκι από ένα μπουκαλάκι για να μην ξεραθεί... Περιφερόμενη παρωδία ο τύπος... Δείτε το βίντεο:
     

Oι Θεσσαλονικείς Fallen Livesεπιστρέφουν - Ακούστε το νέο τους τραγούδι

Μετά απο 2 σχεδόν χρόνια απουσίας, οι Θεσσαλονικείς Fallen Livesεπιστρέφουν δυναμικά με ένα κομματι το οποίο θα αποτελέσει και το πρώτο βίντεο κλιπ της μπάντας,το κομμάτι θα υπάρχει και στο επερχόμενο  E.P "Architect of grief" και είναι στα χνάρια του ήδη επιτυχημένου " Why?"
                    

Ούπς! Ο ΓΑΠ φυτεύει δενδρύλλια στο πάρκο Γκεζί στην Πόλη

Στην Κωνσταντινούπολη για τη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς βρίσκεται ο Γιώργος Παπανδρέου και σήμερα επισκέφθηκε το πάρκο Γκεζί, το οποίο είχε γίνει το επίκεντρο των αιματηρών διαδηλώσεων το περασμένο καλοκαίρι. Εκεί ο πρώην πρωθυπουργός φύτεψε ένα δέντρο.

«Θεωρώ ότι είναι μία συμβολική κίνηση για τους πολίτες όλου του κόσμου που έχουν μία φωνή για να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον, να αποφασίσουν οι ίδιοι για την τύχη τους. Είναι μία ηθική αρχή που ξεπερνά κάθε έθνος», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου.

Ε, ψιτ, για έχετε το νού σας τι δενδρύλια φυτεύει ο ΓΑΠ, γιατί είχε από μικρός μία αγάπη στις γλάστρες με τις κανναβουριές. Όχι τίποτα άλλο. Μη τον ψάχνουμε σε κανένα εξπρές του μεσονυκτίου, πάνω που όλη η υφήλιος περιμένει με αγωνία να ακούσει τις διαλέξεις του...    

Απάνθρωπο: Ο Σκαρμούτσος θα κάνει θητεία 3,5 εβδομάδων!

Πρωτοφανείς απόψεις για την υποχρέωση, αλλά και δικαίωμα, των Ελλήνων να προσφέρουν στην πατρίδα τους ακούστηκαν στην εκπομπή "Πρωινό μου" του MEGA από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, ο οποίος κατατάσσεται αύριο στον Στρατό για να υπηρετήσει μία θητεία... τριών εβδομάδων!
Σύμφωνα με την εκτίμησή του "Κάποιος τον κάρφωσε" και τον καλέσανε να καταταχθεί!

«Έχω διπλή υπηκοότητα, ελληνική και αμερικανική. Όταν μένεις στο εξωτερικό για χρόνια, πρέπει να πας στρατό για έξι μήνες. Μέχρι να γίνεις 45 και το θέμα "ξεχαστεί". Εμένα κάποιος με "κάρφωσε" και παρουσιάζομαι αύριο. Έχω φάει φρίκη. Τώρα στα 43 μου και με την καριέρα μου να "τρέχει", γιατί τώρα κάνουμε τεράστια βήματα, μου λένε για 23 ή 45 μέρες μην κάνεις τίποτα...», είπε ο γνωστός σεφ για το γεγονός ότι παρουσιάζεται στο στρατό την Τρίτη.

Προφανώς ο κατά τα άλλα καλός σέφ, θεωρεί οτι όλοι εμείς που τον παρακολουθούμε και προσφέρουμε την τηλεθέαση πάνω στην οποία χτίζει την καριέρα του, είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού, για να καλύπτουμε με την δική μας θητεία τα κενά που αφήνει ο επαγγελματικός προγραμματισμός του. Μπορεί να λιώνεις στο σκοπέτο απ' τα “μπιφτέκια” του κάθε Σκαρμούτσου αλλά τουλάχιστον θα μπορείς να  δεις στο ΚΨΜ την εκπομπή του... Έτσι για να έχουμε και μία στοιχειώδη αίσθηση των ορίων του προκλητικού... 

Το αυτοσχέδιο καλοριφέρ που θα μας βγάλει τον Χειμώνα - Με 3 ευρώ/μήνα ζεσταίνεις ένα δωμάτιο

Επειδή και αυτόν τον χειμώνα οι έπαρχοι της τρόικας που υποδύονται την κυβέρνηση, φρόντισαν να καταστεί αδύνατη η προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για μία μεγάλη μερίδα των Ελλήνων και λόγω του ότι σκέφτονται να βάλουν απαγορευτικό και στην χρήση τζακιών – σομπών για κάποιες μέρες, πολλοί θα είμαστε αυτοί που θα ψάξουμε να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης. Ένας από αυτούς είναι ο παρακάτω που μπορείτε να δείτε στο βίντεο. Δεν τον έχουμε δοκιμάσει αλλά ο ευρηματικός τυπάκος λέει οτι μπορεί να ζεστάνει αξιοπρεπώς ένα δωμάτιο. Και κυρίως με απειροελάχιστο κόστος. Να συμπληρώσουμε οτι είναι και ασφαλής, διότι πολύ φοβούμαστε οτι θα δούμε και φέτος τραγικά περιστατικά σαν αυτό της Λάρισας, με την αυτοσχέδια σόμπα που στοίχισε την ζωή σε τρεις φοιτητές... Πενία τέχνας κατεργάζεται και αυτό φαίνεται μία καλή πατέντα:
       

ΦΩΤΟ: Πανεπιστήμιο Μάλτας VS ΑΠΘ

Τι διαφορά έχει το πανεπιστήμιο της Μάλτας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης; Μία πρώτη βασική διαφορά, που γίνεται αντιληπτή απο τις δύο αυτές φωτογραφίες που έβγαλε το Star, είναι οτι στο Πανεπιστήμιο της Μάλτας δεν κυριαρχούν οι ομάδες αναρχοάπλιτων βανδάλων που μετατρέπουν κάθε χώρο στον οποίο ευδοκιμούν σαν τα μούτρα τους. Και προφανώς η όποια συνδικαλιστική δράση των φοιτητών της Μάλτας, φαίνεται να θέτει σε προτεραιότητα την προστασία του χώρου και της ποιότητας των σπουδών τους και όχι την επιβολή της όποιας -άσχετης με το αντικείμενο- ιδεοληψίας. 
Τί τις θέλουν κι αυτοί βρε παιδί μου τις συγκρίσεις; Καλά είχαμε προσαρμοστεί με τα σκουπίδια μέσα στις αίθουσες. Κάθε φορά που περνάς απο κάδο στους δρόμους, η μυρωδιά σου θυμίζει πόσα μαθήματα χρωστάς...