Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ο αγαπημένος του ΣΥΡΙΖΑ Ασπιώτης εκτελεστής των 2 Εθνικιστών; Τα συμπεράσματα που σπρώχνει το καθεστώς

Κάνοντας μία αξιολόγηση των ειδήσεων που “σπρώχνει” το καθεστώς τις τελευταίες ώρες, γύρω από την στυγνή εκτέλεση των δύο Εθνικιστών, οδηγούμαστε σε κάποια προφανή συμπεράσματα, που η αλήθεια είναι ότι διαφαίνονται ιδιαιτέρως βολικά για την κυβέρνηση και την επιβεβαίωση της θεωρίας των δύο άκρων, την οποία το καθεστώς ευελπιστεί να δει να επαληθεύεται με ακόμα περισσότερο αίμα στους δρόμους...

Χωρίς να μπορώ να πάρω θέση απέναντι σε πληροφορίες που διοχετεύονται στα ΜΜ”Ε”, θα εκθέσω λίγο -προλαμβάνοντας τα δημοσιεύματα που πιθανών θα δείτε τις επόμενες μέρες- τα συμπεράσματα στα οποία οδηγεί το χαλί που στρώνουν αυτές οι πληροφορίες και θα καταλήξω με τη δική μου -καχύποπτη πάντα- θεώρηση.

Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΣΠΙΩΤΗΣ, Νο 1 ΥΠΟΠΤΟΣ

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που δίνει η αστυνομία στα ΜΜ”Ε”, βασικός ύποπτος για το πρόσωπο του εκτελεστή είναι ένας 35χρονος "αντιεξουσιαστής", παλιός γνώριμος των αρχών και καταζητούμενος από τον περασμένο Μάρτιο. Σε αυτόν καταλήγει η αντιτρομοκρατική, αναλύοντας μέσω των βίντεο τον σωματότυπο αλλά και το περίεργο βάδισμά του, που καταδεικνύει τραυματισμό του αριστερού του ποδιού.

Διαβάζουμε σχετικά στο ρεπορτάζ:


“Πρόκειται για τον 35χρονο αντιεξουσιαστή Π.Α. Ο συγκεκριμένος αναζητείται από τον Μάρτιο του 2013 όταν ως ο ενοικιαστής ενός αυτοκινήτου εντοπίστηκε στην οδό Νοταρά στα Εξάρχεια. Στο συγκεκριμένο όχημα, είχαν βρεθεί δύο καλάσνικοφ, τέσσερις χειροβομβίδες και εκατοντάδες φυσίγγια.
Ο 35χρονος είχε μαζί με δύο ακόμα άτομα κατηγορηθεί για επίθεση τη 12η Μαΐου 2005 σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη. Λίγες ημέρες αργότερα, στο διαδίκτυο είχε αναρτηθεί φωτογραφία στην οποία απεικονίζονταν κουκουλοφόροι να κρατούν ως λάφυρο τις κλεμμένες ασπίδες των ΜΑΤ.
Φέρεται να έχει στενού τύπου επαφές με τον Επαναστατικό Αγώνα αλλά και την Σέχτα Επαναστατών, ενώ θεωρείται ένας από τους νέους «πολλά υποσχόμενους» τρομοκράτες που μάλιστα παίζει έναν σοβαρό ρόλο στο κεφάλαιο «νέα τρομοκρατία».”

Ο “Π.Α.”που αναφέρουν τα ρεπορτάζ, είναι ο αναρχικός Π. Ασπιώτης, ο οποίος είχε συλληφθεί για την επίθεση του 2005 και είχε προφυλακιστεί. Τότε ξεσηκώθηκε ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή Αριστερά που πέτυχε την αποφυλάκισή του. Πρωτοστατούντες σε αυτό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και κορυφαία στελέχη του. Μεταξύ άλλων, διαβάζουμε στις υπογραφές των προσώπων που ζητούν την αποφυλάκισή του, τα ονόματα των:
“Παναγιώτη Λαφαζάνη, Γιάννη Μπανιά, Νίκου Γιαννόπουλου, Νίκου Βούτση, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, Αλέκου Φλαμπουράρη, Γιάννη Σηφακάκη, Στέλλας Αλφιέρη, Αλέξη Τσίπρα, Τάσου Κορωνάκη, Γεωργίας Ντούσια, Μάγδας Σπηλιοπούλου, Ελένης Σταματάκη, Ρούντι Ρινάλντι, Νίκου Γκλαρνέτατζη, Ασημίνας Δαβάκη – Κλαυδιανού κ.α.”...

Συμπέρασμα 1ο: Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που σπρώχνει το καθεστώς, επί της σοβαρότητας των οποίων δεν μπορούμε να πάρουμε θέση, ο βασικός ύποπτος για την εκτέλεση του Γιώργου και του Μάνου, είναι ο αγαπημένος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ασπιώτης. Αυτό αποδεικνύει όχι μόνο την -γνωστή ούτως ή άλλως- σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με παρακρατικούς εγκληματίες, αλλά και το ότι ένοπλες παραφυάδες του “ενός άκρου” έχουν αναλάβει να εκτελέσουν δολοφονικές επιθέσεις κατά του “άλλου άκρου”...

ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κάνοντας την γνωστή Λούμπεν έρευνά μας, γύρω από όλες αυτές τις πληροφορίες, πέσαμε σε ένα δημοσίευμα της επίσημης ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής. Το σχετικό κείμενο με τίτλο “Εγκληματική οργάνωση ο ΣΥΡΙΖΑ: Προστατευόμενος του Τσίπρα στην συμμορία Μαζιώτη”, αναφέρεται στον Παναγιώτη Ασπιώτη και την σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ, τα όπλα που βρέθηκαν τον Μάρτιο στο αυτοκίνητό του και την σύνδεσή του -σύμφωνα με τις αρχές- με την συμμορία Μαζιώτη. Με βάση αυτά, η Χρυσή Αυγή αναδεικνύει -και όχι άδικα- την σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με εγκληματικές ομάδες του αναρχικού χώρου.

Όλα αυτά θα ήταν σχεδόν συνηθισμένα και σίγουρα λογικά, αν έλειπε η ημερομηνία στην οποία δημοσιεύθηκε το εν λόγω άρθρο στην επίσημη ιστοσελίδα της Χ.Α: 27 Οκτωβρίου 2013. Τέσσερεις δηλαδή ημέρες πριν την δολοφονική επίθεση και την εκτέλεση των δύο Εθνικιστών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Δεδομένου του ότι η ομάδα των εκτελεστών παρακολουθούσε την ιστοσελίδα της Χ.Α., ειδικά τις ημέρες πριν την σχεδιασμένη επίθεση, προκειμένου να ενημερώνεται για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις, κινήσεις και δράσεις του στόχου. Δεδομένου του οτι είχε ερευνήσει τον χώρο της εκτέλεσης και γνώριζε την ύπαρξη καμερών κλειστού κυκλώματος. Δεδομένου του οτι κατανοούσε οτι αυτές οι κάμερες θα κατέγραφαν το χαρακτηριστικό βάδισμα του Π. Ασπιώτη, καταλήγουμε στα παρακάτω:

Συμπέρασμα 2ο: Η ομάδα του αγαπημένου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Ασπιώτη, έχει σχεδιάσει την δολοφονία Εθνικιστών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και έχει επιλέξει τον ίδιο για τον ρόλο του εκτελεστή. Διαβάζοντας το κείμενο με το οποίο η Χρυσή Αυγή επισημαίνει την σχέση του Ασπιώτη με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν αναθεωρεί το σχέδιο προκειμένου να μπει άλλος στον ρόλο του εκτελεστή, παρ' ότι γνωρίζει οτι το ιδιαίτερο βάδισμα του Ασπιώτη πιθανών να προδώσει την ταυτότητά του και -πέραν των άλλων- να οδηγήσει στην συσχέτιση της επίθεσης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο,ΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΚΑΤΟ

Ό,τι βρωμάει δεν είναι πάντα σκατό αλλά η μυρωδιά αποτελεί μία σοβαρή ένδειξη οτι μπορεί και νά 'ναι. Αν και οι υπόλοιπες ενδείξεις (χρώμα, υφή κ.λπ) καταλήγουν στο ίδιο, καλό είναι να μην το δοκιμάσεις για επιβεβαίωση.
Αυτό που θέλω να πώ, είναι οτι όλα τα παραπάνω βρωμούν ιδιαιτέρως. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι. Ο φανατισμός, τα επιχειρησιακά λάθη, η αρρωστημένη δίψα για τυφλή εκδίκηση, μπορούν να αποτελούν μια εξήγηση στα παράλογα των συμπερασμάτων στα οποία μας οδηγούν οι πληροφορίες που σπρώχνει το καθεστώς.
Όμως προτού προβούμε σε κήρυξη ιερού πολέμου κατά των “δολοφόνων του ΣΥΡΙΖΑ”, καλό είναι να σκεφτούμε οτι αυτό που πάμε να δοκιμάσουμε πιθανών να είναι σκατό. Το άκρο της “μονοπωλιακής” κρατικής βίας του καταρρέοντος καθεστώτος, επιζητεί εναγωνίως μία σύγκρουση των “δύο άκρων” προκειμένου να διασωθεί ως ο μοναδικός εγγυητής της ομαλότητας.

Δεν έχω πρόθεση να αθωώσω την ηθική αυτουργία του ΣΥΡΙΖΑ ούτε να παραβλέψω την καθαρή πολιτική ταυτότητα της δολοφονίας. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι οτι αυτές τις στιγμές πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί σε ό,τι μας σερβίρουν και να σκεφτόμαστε 10 φορές τι λέμε και τι κάνουμε. Το ξέσπασμα μίας ρητορικής κατά των “δολοφόνων του ΣΥΡΙΖΑ” μπορεί να είναι το επόμενο βήμα, πριν από εκείνο που θα φέρει το χέρι ενός βλάκα ή ενός πράκτορα, να σημαδεύει π.χ. μία συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑίων. Και τότε το φιτίλι θα έχει φτάσει στο τέλος της διαδρομής του...

Αυτά...

Γιάννης Παναγιωτακόπουλος  



1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη παρακολουθώ την αρθρογραφία σου , άλλες φορές συμφωνώ άλλες όχι , εκτιμώ σε κάθε περίπτωση τον λόγο σου αλλά...σε κάθε περίπτωση καλό είναι αν όντως θέλουμε να μιλάμε και να γράφουμε ψύχραιμα...ν'αποφεύγουμε την συνωμοσιολογία.

Ο εκτελεστής ήταν στυγνός εγκληματίας αλλά σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ ήταν επαγγελματίας , περίπτωση που ενδεχομένως θα οδηγούσε στην σκέψη για εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών και τα τοιαύτα..

δείτε σχετικά και τα κάτωθι άρθρα

Βία και... μυστικές υπηρεσίες

http://www.dimokratianews.gr/content/20215/%CE%B2%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82

«Είχε μέτρια εκπαίδευση και έκανε τέσσερα λάθη μέσα στο δολοφονικό αμόκ του».

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=538255