Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

Success Story: Μόνο το 5% των κονδυλίων για την ανεργία θα έρθει στην Ελλάδα

Απο επιτυχία σε επιτυχία πηγαίνει ο πρωθυπουργός μας που εχθές βρέθηκε στην διάσκεψη κορυφής για την ανεργία στην Ε.Ε. Παρά τις εξαγγελίες για επίτευξη αύξησης των προβλεπόμενων για την Ελλάδα κονδυλίων που θα δωθούν στο πανευρωπαϊκό πρόγραμμα αντιμετώπισης της νεανικής ανεργίας, ο Σαμαράς κατάφερε να πάρουμε το... 5% του συνολικού ποσού! Δηλαδή ότι εξ' αρχής προβλεπόταν. Η χώρα με την μεγαλύτερη ανεργία στην Ε.Ε., που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες, θα λάβει το 5% των κονδιλίων αντιμετώπισης της ανεργίας. Success story!!!

Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ: Σε 160,24 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το καταρχήν ποσό που αντιστοιχεί για τη στήριξη της απασχόλησης των νέων στην Ελλάδα το 2014 και το 2015, από τα κονδύλια της λεγόμενης «Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας για την Απασχόληση των Νέων», σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
 Τα συνολικά κονδύλια από την εν λόγω Πρωτοβουλία ανέρχονται σε 3 δισ. ευρώ και θα διατεθούν σε προγράμματα επιδοτούμενης απασχόλησης και μαθητείας σε ευρωπαϊκές περιφέρειες, όπου η ανεργία των νέων ξεπερνά το 25%. Όλες οι ελληνικές περιφέρειες, πλην των Ιονίων Νησιών, είναι επιλέξιμες για να λάβουν χρηματοδότηση.

Βίντεο: Ακούστε το νέο τραγούδι του Αρτέμη με τους Tardive Dyskinesia!

Το “Νέο Στυλ” είναι έτοιμο... Ακούστε το κομμάτι του Aρτέμη (Terror X Crew, A/E) με την συμμετοχή των Tardive Dyskinesia!
      

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τους στοίχους του τραγουδιού:
      

Βίντεο: Οι "300" επιστρέφουν στη Σαλαμίνα - Δείτε το τρέιλερ της ταινίας "300 - Άνοδος της αυτοκρατορίας"

H συνέχεια των “300” είναι σχεδόν έτοιμη και έρχεται των Μάρτιο του 2013 στις κινηματογραφικές αίθουσες. Έχει τίτλο “300 – Άνοδος της αυτοκρατορίας” και πραγματεύεται τις ναυμαχίες του Αρτεμισίου και της Σαλαμίνας. Δείτε το απίθανο τρέιλερ και... υπομονή μέχρι τον Μάρτιο:
           
300: Rise of an Empire (300: Η Άνοδος της... από myfilm-gr

Τώρα: Τουρκική φρεγάτα κάνει "κρουαζιέρα" στο Αιγαίο

Μετά τις NOTAM της Τουρκίας που απαγορεύουν ελληνικές ασκήσεις στα Δωδεκάνησα, τις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν για την Κύπρο και την μοναδική ελλαδική "αντίδραση" που ήταν η αποτυχημένη προσπάθεια του ΓΑΠ να φυτέψει ένα δεντράκι για την "φιλία" στο πάρκο Γκεζί, οι Τούρκοι συνεχίζουν με την κλιμάκωση της έντασης...

 Μια τουρκική φρεγάτα εισήλθε χθες το βράδυ στα ελληνικά χωρικά ύδατα κινούμενη μεταξύ Νότιας Ευβοίας και Σκύρου. Το συμβάν επιβεβαιώνεται επισήμως από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας.

Αμέσως επιχείρησαν δύο πλοία του πολεμικού ναυτικού που παρακολουθούν την πορεία της φρεγάτας, «TGS ORUC REIS», η οποία συνεχίζει την πορεία της μέσα στον ελληνικό θαλάσσιο χώρο κινούμενη προς το νοτιοανατολικό Αιγαίο.