Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Εξαιρετική ιδέα! Βουλευτής της ΝΔ θέλει αλλοδαπούς και τσιγγάνους αστυνομικούς

Μπάτσος, συνδικαλιστής και βουλευτής της ΝΔ. Και φυσικά ως τέτοιος με φαεινές πολυπολιτισμικές ιδέες... Την ώρα που το εσωτερικών υποθέσεων διώκει αστυνομικούς που μπορεί να έχουν κανένα τατουάζ με την Ελληνική σημαία, ο Κυριαζίδης ονειρεύεται αλλοδαπούς και τσιγγάνους μπάτσους, οι οποίοι μάλιστα θα... “ελέγχουν” τα γκέτο! Εξαιρετικό!  
Την  παλαιά πρόταση του  την οποία διατύπωνε ως συνδικαλιστής της  ΕΛΑΣ   και  αφορούσε στις προσλήψεις αλλοδαπών και αθίγγανων στην  Αστυνομία ,  επανέφερε  ο βουλευτής της ΝΔ  Δημήτρης  Κυριαζίδης.  Μιλώντας στο  parapolitika.gr  εξηγούσε  ότι  οι εστίες   εγκληματικότητας  στους καταυλισμούς  και στους χώρους  συνάθροισης μεταναστών θα μπορούσαν  να είχαν ελεγχθεί επαρκώς  αν  προσλαμβάνονταν   μέλη των  μειονοτικών  κοινοτήτων  στην  Αστυνομία  και  τοποθετούνταν  σε σχετικά  πόστα.   «Κατ΄ αυτόν τον τρόπο θα  γνωρίζαμε   τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτές τις   ομάδες , τη δυναμική τους , τον τρόπο δράσης τους και αντιμετώπισης τους»  έλεγε.

Αλήθεια κε βουλευτά, από πότε τα γκέτο λαθρομεταναστών έγιναν “μειονοτικές κοινότητες”; Μήπως έχουν κάποια εξήγηση οι “υπερπατριώτες” της ΝΔ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια :