Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Δες και κλάψε... Οι μέσοι μισθοί των κομματόσκυλων σε υπουργεία και ΔΕΚΟ

Κακόμοιρε ιδιωτικέ υπάλληλε... Δύσμοιρε ελεύθερε επαγγελματία... Τί τις ήθελες μωρέ τις αξιοπρέπειες και τις περηφάνειες; “Εγώ δεν θα φιλήσω κατουρημένες ποδιές σε βουλευτικά γραφεία” ε; Φάτα τώρα! Πάρε μία εικόνα του μέσου μισθού που απολαμβάνουν αυτοί που φίλησαν κατουρημένες ποδιές (όχι όλοι -για να είμαστε δίκαιοι- αλλά οι περισσότεροι) βουλευτάδων, κομματαρχών και συνδικαλιστάδων. Δες και κλάψε... Υπολόγισε οτι μιλάμε για μεικτούς μισθούς αλλά πρόσθεσε και ένα 50% - 100% επιπλέον που μπαίνει από επιδόματα, υπερωρίες, κ.α. άγνωστα σε εσένα, που απολαμβάνουν οι στρατιές των κομματόσκυλων, μαζί με την μονιμότητά τους...

Η προθεσμία των 25 ημερών που δίνει ο Κανονισμός στα υπουργεία προκειμένου να στείλουν έγγραφες απαντήσεις στη Βουλή έχει εκπνεύσει από τον Σεπτέμβριο, αλλά υπάρχουν υπουργεία που δεν ανταποκρίθηκαν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο που τους ασκήθηκε. Ανάμεσα στα υπουργεία που δεν έστειλαν τα στοιχεία για τους μισθούς των υπαλλήλων που απασχολούν είναι και τα υπουργεία Οικονομικών, Υγείας και Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Αλλά και κάποια υπουργεία περιορίστηκαν σε απαντήσεις με το συνολικό μισθολογικό κόστος και όχι το μέσο μισθό, όπως το υπουργείο Δικαιοσύνης το οποίο απέστειλε μόνο το συνολικό μηνιαίο μισθοδοτικό κόστος, ενώ δεν διαβιβάστηκαν τα στοιχεία για τους μισθούς 3.737 δικαστικών λειτουργών. Συγκεντρωτικά στοιχεία απέστειλε και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Από τα στοιχεία πάντως που βρίσκονται στη Διεύθυνση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου προκύπτουν αποκλίσεις προς τα άνω για τους μισθούς στις ΔΕΚΟ.

Σσσσσσσ!!! Μην το πείτε πουθενά και το μάθουν οι τροϊκανοί...

Σσσσσσσ!!! Μεταξύ μας... Ο Σαμαράς πήρε τον Βενιζέλο τηλέφωνο και του είπε να μην αντιδρά στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών γιατί δεν πρόκειται να γίνουν. Το χρησιμοποιεί απλά ως διαπραγματευτικό χαρτί για να μην τον πιέζει η τρόικα για νέα μέτρα. Σσσσσσσσσσσσσ!!!! Ειδικά αυτό το τελευταίο μην το πείτε πουθενά και το μάθουν οι τροϊκανοί...
Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του Real.gr:
Θέμα πρόωρων εκλογών δεν τίθεται , διαβεβαίωσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο σε τηλεφωνική επικοινωνία των δυο ανδρών, με αφορμή την αντιπαράθεση Δημήτρη Αβραμόπουλου και Ευάγγελου Βενιζέλου στη Βουλή.
Ο Ευ. Βενιζέλος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εξέφρασε στον Αντώνη Σαμαρά την κατηγορηματική του αντίθεση στην εκλογολογία και σε αυτό καθευτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Ένα γλυπτό - διαμαρτυρία για τα εγκλήματα του Κόκκινου Στρατού

Αυτή είναι μία διαμαρτυρία που αποστομώνει: Η τέχνη. 
Σοκ εχει προκαλέσει γλυπτό που απεικονίζει Σοβιετικό στρατιώτη να βιάζει έγκυο στο Γκντανσκ.Το έργο του νεαρού γλύπτη που εχει τον τίτλο Kom Frau (Ελα εδώ γυναίκα) εγκαταστάθηκε στο Γκντανσκ, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του ρώσου πρεσβευτή στη Βαρσοβία ο οποίος δήλωσε βαθιά σοκαρισμένος.

Το γλυπτό τοποθετήθηκε τη νύχτα του Σαββάτου, χωρίς την έγκριση των τοπικών αρχών, κοντά σε μνημείο αφιερωμένο στον Κόκκινο Στρατό που εκδίωξε τους Γερμανούς από το Γκντανσκ το 1945. Αστυνομικοί το απομάκρυναν μετά από μερικές ώρες.

Το έργο ανήκει στον Γιέρζι Σούμζικ, που σπουδάζει στη Σχολή Καλών Τεχνών του Γκντανσκ. Συμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο καλλιτέχνης στο ραδιόφωνο, ειχε κάνει έρευνα για του βιασμούς που διεπράχθησαν απο τον Κόκκινο Στρατό καθώς διέσχιζε την Ανατολική Ευρώπη με προορισμό το Βερολίνο την περίοδο 1944-45 . Όπως ειπε ειχε επηρεαστεί τόσο απο αυτα που ανακάλυψε διαβάζοντας τις μαρτυρίες, που αποφάσισε να εκφράσει τα συναισθήματα του μέσω της τέχνης, δημιουργώντας αυτο το γλυπτό.

ΦΩΤΟ: 9 κουτάβια Ελληνικοί Ποιμενικοί τα σπάνε!

Γέμισε κουτάβια και πάλι το Κέντρο Αναπαραγωγής και Επαναδιάδοσης Ελληνικού Ποιμενικού στη Φλώρινα. Εννιά μικρά γεννήθηκαν μετά το ζευγάρωμα δύο από τους Ελληνικούς Ποιμενικούς γεννήτορες του Κέντρου.

Τα κουταβάκια είναι 6 θηλυκά και 3 αρσενικά και θα δοθούν σε κτηνοτρόφους του δικτύου, μόλις συμπληρώσουν 9 εβδομάδες ζωής.



Ο Ελληνικός Ποιμενικός είναι μία απίστευτη πανάρχαια ράτσα σκύλου, που τείνει να εξαφανιστεί. Σκυλιά απίστευτης αντοχής, αντίληψης και δύναμης, που για χιλιάδες χρόνια προστατεύουν στα Ελληνικά βουνά τα κοπάδια, από λύκους, αρκούδες και άλλες απειλές. Να μας ζήσουν τα κουταβάκια και να έχουμε πολλά ακόμα!!! 

H διαπραγμάτευση πέτυχε!!! Νέα μέτρα 2,5 δίσ. ζητάει ο Βίζερ...

Εχθές οι κυβερνητικοί κύκλοι διέρρεαν ότι η “σκληρή στάση” της κυβέρνησης που δεν δέχεται νέα μέτρα από την τρόικα, έφερε στην Αθήνα τον πρόεδρο του Euro Working Group, Τόμας Βίζερ, ο οποίος βρίσκεται πιο κοντά στις ελληνικές θέσεις, προκειμένου να υπάρξει συμβιβαστική λύση. Και η διαπραγμάτευση πέτυχε!!! Διαβάζουμε από το ρεπορτάζ: 

Νέα μέτρα ύψους τουλάχιστον 2,5 δισ. ευρώ ζήτησε ο πρόεδρος του Euro Working Group, Τόμας Βίζερ, μετά τις χθεσινές συναντήσεις του με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στον Real Fm, ο Κωνσταντίνος Ρομποτής, ο κ. Βίζερ ενημέρωσε τους αξιωματούχους στις Βρυξέλλες για τα αποτελέσματα και τις διαπιστώσεις του από το ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα.

Σχετικά με την ακύρωση της συνέντευξης Κασιδιάρη στον Atlantis 105,2FM

Το Σάββατο που έρχεται, είχε προγραμματιστεί από τον Atlantis 105,2 FM, συνέντευξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. Όμως μετά την αντίδραση κοινού, παραγωγών και συνεργατών του σταθμού, η συνέντευξη αυτή ματαιώθηκε. Οφείλω να πω την γνώμη μου σχετικά με το περιστατικό.

Κατά πρώτον, επειδή είδα στην σχετική συζήτηση του MusicHeaven να αναφέρεται οτι η συνέντευξη θα γινόταν στους Αδελφούς Λούμπεν, διευκρινίζω οτι όταν μου προτάθηκε να πάρουμε εμείς την συνέντευξη το αρνήθηκα. Κι αυτό διότι έχω γευτεί 5 φορές τους τραμπουκισμούς Χρυσαυγιτών, σε αντίθεση με τους αντιναζισταράδες του πληκτρολογίου της MusicHeaven, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία τους έχουν δει μόνο απ' την τηλεόραση...

Η άρνησή μου όμως έχει να κάνει με το γεγονός οτι εγώ -ως θύμα της Χ.Α.- δεν θα ήμουν αντικειμενικός και κατάλληλος να συντονίσω μία τέτοια συζήτηση, ειδικά εν μέσω ενός τόσο φορτισμένου κλίματος. Όχι επειδή θεωρώ ότι ένας εκλεγμένος βουλευτής δεν έχει δικαίωμα να μιλάει στο ραδιόφωνο.