Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2013

Ποσφάτως αφηχθής από άλλη διάσταση o Πάγκαλος


Γειά σου ρε Πάγκαλε θεέ! ...Ως παρθενογενημένος και προσφάτως αφηχθής από άλλη διάσταση, σχολιάζει τα… κατορθώματα της κυβέρνησης Παπανδρέου ο Θόδωρος Πάγκαλος… Πολιτικές ευθύνες σε όλους όσοι διαχειρίστηκαν το θέμα της λίστας Λαγκάρντ αποδίδει... σαν να μην ήταν ποτέ αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως Παπανδρέου…

Ο Πάγκαλος, μιλώντας στην ΝΕΤ, υποστήριξε ότι στο επικείμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ πρέπει να τεθεί το ζήτημα της διαχείρισης από τους πρώην υπουργούς Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά και από τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
«Όσοι ενεπλάκησαν και καθυστέρησαν τις διαδικασίες έχουν σοβαρές πολιτικές ευθύνες και πρέπει να τις αποδώσει ο πολιτικός τους χώρος και το εκλογικό σώμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μεγάλη Ανακάλυψη: Μετά τον Αλέξανδρο και ο Ιησούς ήταν... Σκοπιανός!

Αφού είδαν ότι η πατέντα με τον Αλέξανδρο πέρασε, είπαν να κάνουν Σκοπιανό και τον... Ιησού! Οι αρχαιολόγοι των Σκοπίων πιστεύουν ότι ο Ιησούς γεννήθηκε στα Σκόπια, γράφει το χθεσινό δημοσίευμα. Μια ομάδα αρχαιολόγων από τα Σκόπια που αποκαλούνται «Ιησουίτες»/ Исусовци, ισχυρίζεται ότι βρήκε το ακριβές σημείο όπου ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε, δεν μιλάμε για τη Βηθλεέμ, αλλά το χωριό Βητλεέμο, που βρίσκεται κοντά στην Οχρίδα.

 «Νομίζω αυτή η πραγματική τοποθεσία που γεννήθηκε ο Ιησούς και όχι στη Βηθλεέμ κοντά στην Ιερουσαλήμ», δήλωσε ο αρχαιολόγος Αβραάμ Γιάκοφ σε ιστοσελίδα των Σκοπίων, σημειώνει η βουλγαρική εφημερίδα Τρούντ.