Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ


Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, δημοσιογράφος στις εφημερίδες «Ελεύθερη Ώρα» και «Ελεύθερος Κόσμος» και εκ των παραγωγών της εκπομπής «Αδελφοί Λούμπεν», παραμένει εδώ και τέσσερεις ημέρες κρατούμενος στην ΓΑΔΑ, επειδή έκανε το λάθος… να πάει σε ρεπορτάζ κάλυψης «αντιρατσιστικής» διαδήλωσης και αντιδιαδήλωσης κατοίκων των Αμπελοκήπων, όπου τον έστειλε η εφημερίδα του.
Εκεί, μέσα σε μία έκρυθμη κατάσταση με τους παρευρισκόμενους στις δύο συγκεντρώσεις να συγκρούονται μεταξύ τους, ακροαριστεροί με ρόπαλα και κράνη, αφού αναγνώρισαν τον Δημήτρη που κάλυπτε το ρεπορτάζ, του επιτέθηκαν με δολοφονικές διαθέσεις, με αποτέλεσμα να τον στείλουν στο νοσοκομείο με έξι ράμματα στο κεφάλι.

Το παράδοξο της υπόθεσης δεν είναι ότι ένας δημοσιογράφος πατριωτικών απόψεων έπεσε θύμα της πολιτικής βίας των αναρχοτραμπούκων (έχουμε πλέον συνηθίσει την τακτική της άκρας αριστεράς) , αλλά ότι η αστυνομία αντί να τον προστατέψει και να συλλάβει τους δράστες της εναντίον του επίθεσης… ΣΥΝΕΛΛΑΒΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!!!!

Και τα παράδοξα του ΠΑΣΟΚιστανικού καθεστώτος συνεχίζονται: Ο Δημήτρης κρατείται από το Σάββατο στα κρατητήρια, «αναγνωρισμένος» από αυτούς που του επιτέθηκαν ως… συμμετέχων σε επίθεση εναντίον τους, και χωρίς να του δοθεί η δυνατότητα να τους μηνύσει κατά τις ώρες που ίσχυε η αυτόφωρη διαδικασία…
Η τρομοκρατία του Χρυσοχοίδη και του ΠΑΣΟΚ, κατά ενός δημοσιογράφου με εκφρασμένες απόψεις εναντίον του νομοσχεδίου εποικισμού της Ελλάδος, είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Όσοι αντιτιθέμεθα στα σχέδια πολιτογράφησης και απόδοσης ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, πρέπει να το ξανασκεφτούμε αν θα ξαναμιλήσουμε. Όσοι δημοσιογράφοι εκφράζονται δημοσίως κατά της εθνοκτόνου πολιτικής του ΠΑΣΟΚ είναι ο άμεσος στόχος τόσο του παρακράτους όσο και του επίσημου κράτους.

Εμείς δεν θα σιωπήσουμε:
-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΙΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.
-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΠΟΥ ΑΠ’ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
-ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.