Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ


Live αποκάλυψη στην εκπομπή των «Αδελφών Λούμπεν»

Σήμερα στην εκπομπή των «Αδελφών Λούμπεν» στο Ράδιο Άστυ 90,6 ακούσαμε το ανήκουστο σε τηλεφωνική επικοινωνία του Γιάννη Παναγιωτακόπουλου και της Αλίκης Γρηγοριάδου με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ: «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ… ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΥΨΩΝΕΤΑΙ Ή ΝΑ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ»!!!!!!

Αυτό απάντησαν live στους παραγωγούς της εκπομπής, από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, όταν οι πρώτοι επικοινώνησαν με τα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώσουν καταγγελίες φιλάθλων του ΑΡΗ. Σύμφωνα με αυτές τις καταγγελίες, την περασμένη Κυριακή, στον αγώνα ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ, φίλαθλοι του ΑΡΗ ύψωσαν στην θύρα 1 δύο Ελληνικές σημαίες και μία Κυπριακή. Την ίδια στιγμή σε άλλα σημεία του γηπέδου υπήρχαν ανηρτημένες σημαίες της Σενεγάλης, της Αργεντινής κ.α. Μετά από λίγα λεπτά, στελέχη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μαζί με μπράβους, κατέβασαν τις δύο Ελληνικές σημαίες, απαντώντας στις απορίες των φιλάθλων, πως «από τον κανονισμό της ΟΥΕΦΑ απαγορεύεται η ανάρτηση εθνικιστικών συμβόλων στο γήπεδο».

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που βγήκε ζωντανά στον αέρα του Ράδιο Άστυ, οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ επιβεβαίωσαν το γεγονός, επιμένοντας στην άποψη πως… η Ελληνική σημαία αποτελεί εθνικιστικό σύμβολο απαγορευμένο από την ΟΥΕΦΑ.

Καλή αρχή!!! Μετά την προσπάθεια αποκαθήλωσης της Ελληνικής σημαίας από τις στολές των αστυνομικών, τώρα έχουμε απαγόρευσή της στο γήπεδο του ΆΡΗ.

Δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει με την συγκεκριμένη ΠΑΕ ή αν πράγματι ισχύει ο κανονισμός που με ιδιαίτερο ζήλο οι παράγοντες του ΑΡΗ προσπάθησαν να εφαρμόσουν. Από την ΕΠΟ δεν έχουμε ακόμα κάποια τέτοια επιβεβαίωση. Παράλληλα όμως προκαλεί ερωτηματικά η εδώ και ένα χρόνο αποκαθήλωση των θυρεών με τον Μέγα Αλέξανδρο και το Αστέρι της Βεργίνας, από το Αλεξάνδρειο κλειστό γυμναστήριο, που αποτελεί έδρα της ομάδος μπάσκετ του ΑΡΗ. Τι είδους ακριβώς εθνοφοβικά σύνδρομα ακραίας μορφής, έχουν καταλάβει τους παράγοντες μίας ομάδος, που κάποτε χαιρόμασταν να βλέπουμε το γήπεδό της γεμάτο Ελληνικές σημαίες; Το θέμα –εννοείται- δεν θα το αφήσουμε εδώ…

Ο Νίκος Κουνταρδάς αποκαλύπτει μέσα από τον Κορυδαλλό


Τον γνωστό αναρχικό που καταδικάστηκε για την επίθεση κατά του τέως προέδρου της ΓΣΕΕ Πολυζωγόπουλου φιλοξένησε εχθές τηλεφωνικώς στην εκπομπή «Αδελφοί Λούμπεν» ο πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ., Γιάννης Παναγιωτακόπουλος. Ο Νίκος Κουνταρδάς, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού κατηγορούμενος για την δολοφονία του ειδικού φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη στα τέλη του 2004, έξω από το σπίτι του στρατιωτικού ακολούθου της Βρετανίας, στην Κηφισιά, ισχυρίζεται ότι από μόνος του παραδόθηκε και ανέλαβε την ευθύνη μόνο και μόνο για να προφυλαχθεί από τους παλιούς του συντρόφους, οι οποίοι ήθελαν να τον εξοντώσουν.
Παραθέτοντας τους λόγους για τους οποίους έχει ουσιαστικά επικηρυχθεί από την ευρύτερη αριστερά, ο Νίκος Κουνταρδάς αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι είχε αντιταχθεί στον ξυλοδαρμό προ διετίας του 70χρονου αγωνιστή του εθνικού χώρου, υποψηφίου του ΛΑ.Ο.Σ. στο Αγρίνιο, Σπύρου Σταθόπουλου. Ιδιαίτερη μνεία, κάνει ο γνωστός αναρχικός και στο ΛΑ.Ο.Σ. και τον Γιώργο Καρατζαφέρη, αναφέροντας ότι το κόμμα έχει έναν ικανό ηγέτη και αξιόλογα στελέχη για να μπει μπροστά σε έναν «εθνικό συνεταιρισμό» που θα αναλάβει να σώσει την Ελλάδα. Αυτά και πολλά άλλα θα συμπεριλάβει ο Κουνταρδάς στο βιβλίο που ετοιμάζεται να εκδώσει, κομμάτια του οποίου διάβασε στην συγκεκριμένη συνέντευξη.

ακούστε εδώ όλη την συνέντευξη