Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ο Πλεύρης αύριο στους Λούμπεν


Αύριο στην εκπομπή των «Αδελφών Λούμπεν» (10-12π.μ. ΡάδιοΆστυ 90,6 fm, www.radioasty.gr) ο βουλευτής Θάνος Πλεύρης μιλάει για τις εξεταστικές επιτροπές και τα σκάνδαλα των κομμάτων, την απαξίωση του πολιτικού συστήματος, τις προσπάθειες για την αποφυλάκιση του έτερου Λούμπεν Δημήτρη Παπαγεωργίου κ.α.

ΛΟΥΜΠΕΝ ΚΑΜΠΙΝΓΚ… και paintball μέχρι τελικής πολυχρωμίας…


Οι Λούμπεν θα βρίσκονται εν απαρτία στην κατασκήνωση της ΝΕ.Ο.Σ. στο Λιτόχωρο (20-25 Ιουλίου), επιδιδόμενοι σε όλα τα αθλήματα και κυρίως σε άκρατο paintball, μέχρι να σας βάψουμε όλους. Ελπίζουμε έως τότε να έχει απελευθερωθεί και ο Δημήτρης ώστε να έχει την τιμητική του ως παλαιός θαμώνας αυτών των κατασκηνώσεων. Θα φροντίσουμε μόνο να μην γυρίσουμε με τραίνο για να μην έχουμε τα όσα ζήσαμε πρόπερσι, μετά την 2η Κατασκήνωση της ΝΕ.Ο.Σ. (ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ... (ΟΙ ΓΚΑΝΤΕΜΗΔΕΣ) ΕΚΕΙ...)...
20 με 25 Ιουλίου λοιπόν, κανονίζουμε τις άδειές μας, για να είμαστε όλοι εκεί. Το πρόγραμμα του κάμπινγκ έτσι όπως ανακοινώθηκε από την ΝΕ.Ο.Σ:

4η κατασκήνωση ΝΕ.Ο.Σ. 20-25 Ιουλίου

Η 4η Κατασκήνωση της ΝΕ.Ο.Σ., φέτος στην ιερή Γή της Μακεδονίας μας, κάτω από τον Όλυμπο, στην μαγευτική παραλία της Πλάκας Λιτοχώρου. Από την Τρίτη 20 έως την Κυριακή 25 Ιουλίου σε έναν πανέμορφο κατασκηνωτικό χώρο μπροστά από την υπέροχη παραλία της Πλάκας.

-Εκδηλώσεις, Πάρτυ, δράσεις.
- Aγώνες paintball, κωπηλασίας, beach volley, σκάκι, με βραβεύσεις και δώρα.
-Σεμινάρια Πρακτικής Αυτοάμυνας, ναυαγοσωστικής, πρώτων βοηθειών, από εξειδικευμένους εκπαιδευτές, με πιστοποιητικό παρακολούθησης Σεμιναρίου.
-Κεντρική εκδήλωση – συζήτηση με εισηγητές βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. και θέμα «10 ΧΡΟΝΙΑ ΛΑ.Ο.Σ.: ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ;».
…και πολύ θάλασσα, χορό, διασκέδαση!

Τιμή:
-10Ευρώ κάθε Διανυκτέρευση (έκαστος φέρνει μαζί του την σκηνή του και ότι χρειάζεται για την διαμονή του).
-10% έκπτωση στα γεύματα του εστιατορίου του κάμπινγκ.
- Φθηνά μεταφορικά έξοδα για όσους χρησιμοποιήσουν τα πούλμαν και τα βάν της Νεολαίας για την μεταφορά και την επιστροφή τους (θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδος).

Αναχωρήσεις: -Τρίτη και Παρασκευή από Αθήνα
-Τρίτη και Παρασκευή από Θεσσαλονίκη
(ώρες θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδος)
Επιστροφή: Κυριακή βράδυ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής: 210 – 7522700 (εσωτ. 156), 210 – 4910243, 2310 – 866680, 6973 751167

το σχετικό event στο fasebook