Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Τώρα: Συντονισμένη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής σε τρεις γαλακτοβιομηχανίες

Τις θέσεις τους για τη βία ανέλυσαν σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου.

"Η χώρα αντιμετωπίζει κάτι τελείως διαφορετικό σήμερα. Αντιμετωπίζει έναν ευρύτερο χώρο, ο οποίος αριθμεί ορισμένες λίγες μεν, αλλά χιλιάδες ατόμων, τα οποία φλερτάρουν με την ιδέα μιας εσωτερικής τρομοκρατίας. Απέναντι σε αυτό το πλαίσιο, ποια είναι η άμυνα των πολιτικών κομμάτων; Ποια είναι η άμυνα του συστήματος; Είναι μόνο η επιχειρησιακή άμυνα; Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία; Η ελληνική αστυνομία; Είναι μόνο το υπάρχον νομικό πλαίσιο, όπως έχει περιγραφεί; Φθάνει μόνο αυτό; Είναι όλα τα κόμματα της χώρας απόλυτα στοιχισμένο πίσω από μια πλήρη αντίληψη άρνησης αυτού του φαινομένου;" είπε ο κ. Δένδιας.

Τόνισε ότι το γενικό φαινόμενο της βίας στην κοινωνία πρέπει να το αντιμετωπίσουμε από το γιαούρτι μέχρι το γκαζάκι και τη βόμβα. Είναι καιρός να το αντιμετωπίσουμε τώρα, είπε.

Διασταυρωμένες πληροφορίες των Αδελφών Λούμπεν, αναφέρουν οτι αυτή την στιγμή διεξάγεται με απόλυτη μυστικότητα εκτεταμένη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής με την συνδρομή μονάδων της ΟΠΚΕ. Έχουν ήδη περικυκλωθεί τρείς γαλακτοβιομηχανίες εντός των οποίων εικάζεται οτι υπάρχει οπλοστάσιο χιλιάδων γιαουρτιών...  

Το 72% των Αυστριακών δεν θέλουν την Τουρκία στην Ε.Ε.

Την αμετάβλητη, σαφή απόρριψη από την πλειονότητα των Αυστριακών της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μάλιστα κατά ένα ποσοστό που φθάνει το 72%, διαπιστώνει αντιπροσωπευτική δημοσκόπηση της Αυστριακής Εταιρείας Ευρωπαϊκής Πολιτικής που δόθηκε στη δημοσιότητα στη Βιέννη, ενόψει της παρουσίασης στις Βρυξέλλες, της ετήσιας Έκθεσης Προόδου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση ένα ποσοστό 72% των ερωτηθέντων απορρίπτει την τουρκική ένταξη και μόλις ένα 15% θα την χαιρέτιζε, ενώ στο 10% αυτή τους αφήνει αδιάφορους.

Αν δεν έχεις γευτεί τα καλά της τουρκοκρατίας, δεν μπορείς να εκτιμήσεις τον πλούτο που έχει να προσφέρει η Τουρκία στον Ευρωπαϊκό πολιτισμό. Γι αυτό η Ελληνική κυβέρνηση φαίνεται να είναι η μόνη στην Ευρώπη που στηρίζει σταθερά την ενταξιακή πορεία της γείτονος.  

Ο από μηχανής Θεός ΓΑΠ σώζει (και) τις ΗΠΑ!

Ο Γιωργάκης ευρισκόμενος -ως συνήθως- εις τας Αμερικάς, εντοπίστηκε από το δίκτυο Bloomberg, το οποίο του πήρε συνέντευξη. Ο πρώην πρωθυπουργός μας έδωσε -για άλλη μία φορά- την λύση σε ένα σοβαρότατο οικονομικό πρόβλημα. Υπενθυμίζουμε πως οι ΗΠΑ κινδυνεύουν να κηρύξουν στάση πληρωμών, εάν μέχρι αύριο δεν έχει βρεθεί συμβιβαστική λύση μεταξύ κυβέρνησης και γερουσίας. Ο απο μηχανής Θεός ΓΑΠ, βρήκε την άμεση, γρήγορη και αποτελεσματική λύση, για να μην επέλθει το χάος τις επόμενες ώρες: Δημοψήφισμα!!!  

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος ρώτησε τον κ. Παπανδρέου, που βρισκόταν στη Βαλτιμόρη, «τι θα μπορούσε η Ουάσινγκτον να μάθει από την εμπειρία σας στην Αθήνα»;
«Πρώτα από όλα, έκανα ότι μπορούσα για να αποφύγω τη χρεωκοπία.» δήλωσε ο κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε:  «Το πρόβλημα των ΗΠΑ είναι πολιτικό και όχι οικονομικό.»
«Οι ΗΠΑ χάνουν την αξιοπιστία τους λόγω αυτού του πολιτικού προβλήματος», ανέφερε ο πρώην Πρωθυπουργός.
Τέλος, ο Γιώργος Παπανδρέου, δήλωσε πως θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να δώσον «φωνή στον πολίτη», μέσω δημοψηφίσματος, όπως προσπάθησε και ο ίδιος να κάνει στην Ελλάδα.
«Θα μας τρελάνετε, κύριε Πρωθυπουργέ»,  ήταν η απάντηση που έλαβε από τον δημοσιογράφο ο κ. Παπανδρέου.

Εμ, δεν τον ξέρατε κι εσείς... Δεν ρωτάγατε; 

Αυτά είναι!!! Η εφορία κατάσχει επιδόματα ανεργίας από τραπεζικούς λογαριασμούς

 Η κυβέρνηση κατανοώντας πλέον οτι οι θυσίες των Ελλήνων έχουν φτάσει στο απροχώρητο, προχωράει σε μέτρα ελάφρυνσης. Για αρχή, όχι των ίδιων των Ελλήνων ακριβώς, αλλά τουλάχιστον των τραπεζικών τους λογαριασμών...
Με εντολή του δικαστικού τμήματος των ΔΟΥ, οι τράπεζες δεσμεύουν ακόμα και τα μικροποσά με τα οποία καλούνται οι άνεργοι να ζήσουν, εφόσον χρωστούν στο Δημόσιο φόρους, εισφορές σε ταμεία ή και… πρόστιμα από μία κλήση της δημοτικής αστυνομίας.
 Σοκ για χιλιάδες ανέργους που είδαν να «αδειάζει» ο τραπεζικός λογαριασμός τους, όπου ο ΟΑΕΔ καταβάλλει κάθε μήνα το επίδομα ανεργίας.
Οι καταγγελίες πέφτουν βροχή την τελευταία εβδομάδα καθώς, από την ημέρα που κατέβαλε ο ΟΑΕΔ τα 362 ευρώ του επιδόματος στους λογαριασμούς τους, αυτά «εξαφανίστηκαν» πριν τα αγγίξουν οι δικαιούχοι, προκειμένου να πληρωθούν τα χρέη που έχουν βεβαιωθεί στην εφορία.

Κάθε 10 του μηνός, οι εφορίες “βγαίνουν παγανιά” για κατασχέσεις για νέα ληξιπρόθεσμα χρέη. Υπολογίζεται πως εδώ και ένα χρόνο έχουν πέσει «θύματα» τέτοιων κατασχέσεων πάνω από 5.000 άνεργοι, ενώ τα τελευταία «κρούσματα» καταγράφηκαν στο Κορωπί και στο κέντρο της Αθήνας.

Ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ από το Animal Planet για την ύπαρξη Γοργόνων!

Η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν γοργόνες και ότι ο αριθμός τους αυξάνεται... Σύμφωνα με άρθρο που δημοσίευσε η υπηρεσία σε γνωστό περιοδικό με τίτλο "αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη Υδάτινου ανθρωποειδούς", η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών ανακοίνωσε ότι οι γοργόνες που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε έργα ζωγραφικής σε σπήλαια στα τέλη της Παλαιολιθικής περιόδου περίπου το 30.000 χρόνια π.Χ, υπάρχουν και ζουν σε όλους τους ωκεανούς του κόσμου. Το Animal Planet μετέδωσε πρόσφατα ένα ειδικό ντοκιμαντέρ με την ονομασία "Γοργόνες". Σε αυτό έδειξε μια νεκρή γοργόνα. Εκπρόσωπος της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανού Sandy Νίξον είπε στην τηλεόραση ότι εμπειρογνώμονες που συγκεντρώθηκαν στο νησί της Ταϊτής και εξέτασαν όλα τα γνωστά στοιχεία που έχουν σχέση με την εμφάνιση γοργόνων, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα, και δηλώνουν με έμφαση, ότι υπάρχουν υβρίδια που είναι μισός άνθρωπος και μισό ψάρι και ότι ζουν ειρηνικά μεταξύ μας. Οι γοργόνες λένε οι ειδικοί ότι ζουν στην πλειοψηφία στα θερμά νερά της Καραϊβικής και της Μεσογείου, αλλά έχουν εντοπιστεί και στην περιοχή του Ειρηνικού και Νότιου Ατλαντικού Ωκεανού.

Τὸ ονομά της ήταν Αγγελική…

Το όνομα της ήταν Αγγελική. Δεν το έμαθε ποτέ κανείς....

Όπως φυσικά και του αγέννητου παιδιού της που κάηκε μαζί της στον δολοφονικό εμπρησμό της ΜΑΡΦΙΝ στις 5 Μαΐου 2010. Στη μνήμη της δεν έγινε ούτε ένα συλλαλητήριο. Κανείς δεν έγραψε τραγούδι.

 Ο σύζυγος κι η οικογένεια της δεν διεκτραγώδησαν τον πόνο τους στην εκπομπή κανενός Σταύρου Θεοδωράκη.

Κανένας Πρετεντέρης ή Τρέμη δεν απαίτησαν από τους δικαστές την άμεση προφυλάκιση των δολοφόνων της.

Κανένα Μέγκα, Αντένα, Σκάι, Σταρ, Άλφα δεν έκανε αφιέρωμα στην στυγερή δολοφονία της.
Κανένας Σαμαράς δεν έκανε δηλώσεις διεθνώς ότι πατάξε το τέρας της ανεξέλεγκτης βίας που οδήγησε στη δολοφονία της.

Κανένας Δένδιας δεν συνέλαβε τους δολοφόνους της.

Νέα τροπή στο σίριαλ: Η κυβέρνηση “μαλώνει” με την Τρόικα

Ό,τι και να έχουν ετοιμάσει τα κανάλια για την φετινή σεζόν, το σενάριο του σίριαλ της κυβερνητικής πολιτικής, φαίνεται οτι θα κλέψει φέτος την παράσταση. Μετά την ξαφνική ανακάλυψη της “εγκληματική οργάνωσης Χρυσή Αυγή” έρχεται η μανούρα με την Τρόικα...

Σκηνικό αντιπαράθεσης με την Τρόικα στήνει η κυβέρνηση μετά τις δηλώσεις του κ. Άσμουσεν για δημοσιονομικό κενό το 2014 το οποίο θα πρέπει να καλυφθεί με νέα μέτρα και ενώ τελεί εν αναμονή του σχηματισμού κυβέρνησης στην Γερμανία προκειμένου να αρχίσει η ουσιαστική συζήτηση για τη διευθέτηση του χρέους.