Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Το βίντεο που δείχνει ακριβώς την εκτέλεση

Αφιερωμένο στα κόμματα και τα ΜΜΕ που φρόντισαν επί ενάμιση μήνα, δαιμονοποιόντας έναν ολόκληρο πολιτικό χώρο, να στρώσουν το χαλί αυτού του νέου αίματος...

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Βίντεο: Η στιγμή της εκτέλεσης των Φουντούλη & Καπελώνη

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία το βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στις 19:05 της περασμένης Παρασκευής, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμού του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη και τον σοβαρό τραυματισμό του Αλέξανδρου Γέροντα.

 Παρακαλούνται όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό με το περιεχόμενο του βιντεοληπτικού υλικού και τους δύο δράστες να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Υπενθυμίζεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
              

Hellooo!!! Νόμος του κράτους οι "αντιρατσιστικοί" κανονισμοί και τα αδικήματα γνώμης της Ε.Ε.

Στις 24 Οκτωβρίου, χωρίς να πάρουμε ιδιαίτερα χαμπάρι, οι εθνοπατέρες μας πέρασαν με μία απλή τροπολογία όχι μόνο όλο το “αντιρατσιστικό” δίκαιο και τα αδικήματα γνώμης, αλλά και την ποινικοποίηση κάθε αντίδρασης στις κυρώσεις που αποφασίζει και επιβάλει η Ε.Ε. σε πρόσωπα, οργανώσεις, κόμματα και κράτη.
Η τροπολογία που ψηφίστηκε στην ελληνική βουλή χωρίς ιδιαίτερες αντιδράσεις (μόνο το ΚΚΕ έπιασε το νόημα και αντέδρασε), έχει ως εξής:
 «Όποιος με πρόθεση παραβιάζει κυρώσεις ή περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί σε βάρος κρατών ή οντοτήτων ή οργανισμών ή φυσικών ή νομικών προσώπων, με κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ενωσης, τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο ετών, εκτός και αν από άλλη διάταξη προβλέπεται βαρύτερη ποινή»... 

Πιό λιανά, τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν από το Ευρωπαϊκό “δίκαιο” για αδικήματα γνώμης από πρόσωπα ή φορείς, πλέον αποτελούν νόμους του ελληνόφωνου κρατιδίου μας, με ποινές από αυτές που ορίζει η Ε.Ε. έως... άπειρο!