Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

Τώρα: Συντονισμένη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής σε τρεις γαλακτοβιομηχανίες

Τις θέσεις τους για τη βία ανέλυσαν σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου.

"Η χώρα αντιμετωπίζει κάτι τελείως διαφορετικό σήμερα. Αντιμετωπίζει έναν ευρύτερο χώρο, ο οποίος αριθμεί ορισμένες λίγες μεν, αλλά χιλιάδες ατόμων, τα οποία φλερτάρουν με την ιδέα μιας εσωτερικής τρομοκρατίας. Απέναντι σε αυτό το πλαίσιο, ποια είναι η άμυνα των πολιτικών κομμάτων; Ποια είναι η άμυνα του συστήματος; Είναι μόνο η επιχειρησιακή άμυνα; Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία; Η ελληνική αστυνομία; Είναι μόνο το υπάρχον νομικό πλαίσιο, όπως έχει περιγραφεί; Φθάνει μόνο αυτό; Είναι όλα τα κόμματα της χώρας απόλυτα στοιχισμένο πίσω από μια πλήρη αντίληψη άρνησης αυτού του φαινομένου;" είπε ο κ. Δένδιας.

Τόνισε ότι το γενικό φαινόμενο της βίας στην κοινωνία πρέπει να το αντιμετωπίσουμε από το γιαούρτι μέχρι το γκαζάκι και τη βόμβα. Είναι καιρός να το αντιμετωπίσουμε τώρα, είπε.

Διασταυρωμένες πληροφορίες των Αδελφών Λούμπεν, αναφέρουν οτι αυτή την στιγμή διεξάγεται με απόλυτη μυστικότητα εκτεταμένη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής με την συνδρομή μονάδων της ΟΠΚΕ. Έχουν ήδη περικυκλωθεί τρείς γαλακτοβιομηχανίες εντός των οποίων εικάζεται οτι υπάρχει οπλοστάσιο χιλιάδων γιαουρτιών...  

Δεν υπάρχουν σχόλια :