Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Hellooo!!! Νόμος του κράτους οι "αντιρατσιστικοί" κανονισμοί και τα αδικήματα γνώμης της Ε.Ε.

Στις 24 Οκτωβρίου, χωρίς να πάρουμε ιδιαίτερα χαμπάρι, οι εθνοπατέρες μας πέρασαν με μία απλή τροπολογία όχι μόνο όλο το “αντιρατσιστικό” δίκαιο και τα αδικήματα γνώμης, αλλά και την ποινικοποίηση κάθε αντίδρασης στις κυρώσεις που αποφασίζει και επιβάλει η Ε.Ε. σε πρόσωπα, οργανώσεις, κόμματα και κράτη.
Η τροπολογία που ψηφίστηκε στην ελληνική βουλή χωρίς ιδιαίτερες αντιδράσεις (μόνο το ΚΚΕ έπιασε το νόημα και αντέδρασε), έχει ως εξής:
 «Όποιος με πρόθεση παραβιάζει κυρώσεις ή περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί σε βάρος κρατών ή οντοτήτων ή οργανισμών ή φυσικών ή νομικών προσώπων, με κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ενωσης, τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο ετών, εκτός και αν από άλλη διάταξη προβλέπεται βαρύτερη ποινή»... 

Πιό λιανά, τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν από το Ευρωπαϊκό “δίκαιο” για αδικήματα γνώμης από πρόσωπα ή φορείς, πλέον αποτελούν νόμους του ελληνόφωνου κρατιδίου μας, με ποινές από αυτές που ορίζει η Ε.Ε. έως... άπειρο!

Θέλετε πιό λιανά; Αν το ευρωπαϊκό “δίκαιο” ορίζει την απαγόρευση κυκλοφορίας συγκεκριμένων ιστορικών βιβλίων ή την απαγόρευση λειτουργίας οργανώσεων και κομμάτων με συγκεκριμένες πολιτικές απόψεις, τότε αυτό πλέον ισχύει και στην Ελλάδα.
Θέλετε άλλο παράδειγμα; Αν η Ε.Ε. Επιτεθεί αύριο κατά της Συρίας και επιβάλει αποκλεισμό, κάθε οργανωμένη κίνηση συμπαράστασης υπέρ του Συριακού λαού είναι πλέον ποινικοποιημένη.

Το “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο που κατατέθηκε την ημέρα της δολοφονίας του Φουντούλη και του Καπελώνη και που θα ψηφιστεί σύντομα, είναι απλά μία πιο εξειδικευμένη συγκέντρωση των κανονισμών που έχει επιβάλει η Ε.Ε. Και που αποτελούν “κτήμα” του νομικού μας πολιτισμού από τις 24 Οκτωβρίου.

Ο ολοκληρωτισμός της Ε.Ε. δεν μας χτυπάει την πόρτα. Κάθεται ήδη στο σαλόνι... 

Δεν υπάρχουν σχόλια :