Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

Αυτή είναι ιδέα! Ισλαμικό sex shop

Αυτά είναι! Ισλαμικό sex shop που μπορεί να δώσει πολλές ιδέες σε ελληνικές “αντιρατσιστικές” ΜΚΟ για να αυξήσουν τα έσοδά τους... 
Προϊόντα «χαλάλ», δηλαδή «σύννομα» με τη μουσουλμανική θρησκεία προσφέρει στους καταναλωτές το πρώτο διαδικτυακό sex shop για μουσουλμάνους που άνοιξε στην Τουρκία. 
 Ο ιστότοπος του καταστήματος είναι ιδιαίτερα σοβαρός και λιτός στο σχεδιασμό του. Οι χρήστες καλούνται αμέσως να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο ξεχωριστές ιστοσελίδες, μία για άνδρες και μία για γυναίκες που προσφέρουν η καθεμιά διαφορετικά προϊόντα για κάθε φύλο. Η σελίδα των γυναικών συμβολίζεται από το προφίλ μιας γυναίκας που φοράει μαντίλα. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά sex shops πάντως, το συγκεκριμένο δεν πουλάει αξεσουάρ και ερωτικά παιχνίδια, αλλά μόνο προφυλακτικά, κρέμες, διάφορα τζελ και λάδια για μασάζ. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του, στόχος του είναι να καταπολεμήσει τις προκαταλήψεις που συνδέονται με το Ισλάμ το οποίο, όπως υποστηρίζουν, θεωρείται από πολλούς ως μια θρησκεία που «αντιτίθεται στη σεξουαλικότητα».

Οι ίδιοι βεβαιώνουν ότι το Ισλάμ «ενθαρρύνει τη σεξουαλικότητα υπό ορισμένες συνθήκες» και ότι «η χρήση κάθε προϊόντος είναι σύννομη με το Ισλάμ».
 Πούρκες με τρύπες στα επίμαχα σημεία, λουράκια με αυξομειούμενο μήκος για να βγάλεις βόλτα την γυναίκα και άλλα σύννομα με τους ισλαμικούς νόμους, θα μπορούσαν να κάνουν θράυση και στην Ελλάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια :