Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ποσφάτως αφηχθής από άλλη διάσταση o Πάγκαλος


Γειά σου ρε Πάγκαλε θεέ! ...Ως παρθενογενημένος και προσφάτως αφηχθής από άλλη διάσταση, σχολιάζει τα… κατορθώματα της κυβέρνησης Παπανδρέου ο Θόδωρος Πάγκαλος… Πολιτικές ευθύνες σε όλους όσοι διαχειρίστηκαν το θέμα της λίστας Λαγκάρντ αποδίδει... σαν να μην ήταν ποτέ αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως Παπανδρέου…

Ο Πάγκαλος, μιλώντας στην ΝΕΤ, υποστήριξε ότι στο επικείμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ πρέπει να τεθεί το ζήτημα της διαχείρισης από τους πρώην υπουργούς Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά και από τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
«Όσοι ενεπλάκησαν και καθυστέρησαν τις διαδικασίες έχουν σοβαρές πολιτικές ευθύνες και πρέπει να τις αποδώσει ο πολιτικός τους χώρος και το εκλογικό σώμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.



 Ειδικά για τον πρώην πρωθυπουργό είπε ότι ο Γ. Παπανδρέου έχει ευθύνες «γιατί αυτός επέλεξε τους υπουργούς του». Ο ίδιος φυσικά αν και αντιπρόεδρος εκείνη την εποχή, δεν γνωρίζει τίποτα από όσα συνέβαιναν στην συμπαντική διάσταση που βιώνουμε όλοι οι υπόλοιποι. Εκείνος βρισκόταν μάλλον σε κάποιο παράλληλο σύμπαν.

Τέλος ο κ. Πάγκαλος μίλησε και για την περιπέτεια υγείας του Κ. Μητσοτάκη λέγοντας: «Με το πέρασμα των χρόνων θαύμασα τον Κ. Μητσοτάκη για την καθαρότητα και τη διαύγεια της σκέψης του». Μιά χαρά! Τα μεγάλα πνεύματα συναντιόνται!

Δεν υπάρχουν σχόλια :