Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Κόβουν το ΕΚΑΣ από τους ανάπηρους για να δώσουν 100 εκατ. στο MEGAλο κανάλι!


Αυτά είναι! Πήραμε την δόση και πάει εκεί που πρέπει! Πρώτα απ' όλα στα παλικάρια που μας βοήθησαν να βαφτίσουμε την μνημονιακή πολιτική “μονόδρομο”.
Κοινό ομολογιακό δάνειο ύψους 98 εκατ. ευρώ συνήψε η εταιρεία «Τηλέτυπος», ιδιοκτήτρια του “Mega Channel”, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να αναχρηματοδοτηθεί ο συνολικός υφιστάμενος τραπεζικός δανεισμός και να χρηματοδοτηθούν νέα επιχειρηματικά σχέδια. Αυτή είναι η επίσημη εκδοχή.
Στο παρασκήνιο άλλα ακούγονται όπως ότι αυτή είναι η κυβερνητική αντιπαροχή προς τους επιχειρηματίες πίσω την εταιρεία «Τηλέτυπος» στην επίμονη προσπάθεια στήριξης ακραιφνών επιλογών στο όνομα του Μνημονίου και των εντολών από την τρόικα και τη γερμανική κυβέρνηση”, αναφέρει το newsbomb.
Έλα βρε! Αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα... Πολύ δε περισσότερο: Η αντικειμενική δημοσιογραφία ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ! Μην βλέπετε εμάς τους υποκειμενικούς που δεν έχουμε που να βάλουμε τα φράγκα...

Στις ενημερωτικές ζώνες του καναλιού”, συνεχίζει το ρεπορτάζ, “ είναι πρόδηλη η προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης και η υιοθέτηση σκληρών «μνημονιακών» γραμμών με σκοπό ν’ ανοίξουν οι ασκοί των (πέντε ή έξι) τραπεζών του κοινοπρακτικού δανείου και να πέσει ζεστό χρήμα. Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι βασικοί μέτοχοι του “Mega Channel” είναι οι όμιλοι «Πήγασος Εκδοτική» και «Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη», δηλαδή οι κύριοι Φώτης Μπόμπολας και Σταύρος Ψυχάρης.
Οι θέσεις τους απέναντι στην τρικομματική κυβέρνηση και σε καθέναν από τους κυβερνητικούς εταίρους είναι γνωστές και μη εξαιρετέες. Το ίδιο συμβαίνει επίσης με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι όμιλοί τους, σε τέτοιο βαθμό ώστε να οργιάζει η φημολογία πως επίκειται και συνένωση των δύο ομίλων. Ήδη στη δημοσιογραφική πιάτσα συζητείται το σενάριο «ΛΑΜΠΟ», από το Λαμπράκης – Μπόμπολας, με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για καραμπόλες κορυφής που θα επιφέρουν αλλαγές και στο “Mega”.”
...Και φυσικά όλα ξεκινούν και τελειώνουν με ένα ωραίο γεύμα στο “ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ” στο Χίλτον:
...Κι αυτά δεν λέγονται στα μπαράκια της πλατείας Καρύτση που συχνάζουν στελέχη του ΔΟΛ, ούτε στα ρεστωράν της λεωφόρου Πεντέλης όπου δειπνούν στελέχη από το «Έθνος», ούτε ακόμα στις παρέες της πιάτσας των τηλεοπτικών παραγωγών από τα «Στούντιο ΑΤΑ» και την «Άνωση» (του ευρύτερου περιβάλλοντος Μπόμπολα). Γίνονται σοβαρές συζητήσεις σε ανώτατο επίπεδο.
Έγκυρη πηγή έλεγε ότι όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. ΕυάγγελοςΒενιζέλος γευμάτισε μαζί με τον ισχυρό άνδρα του «Πήγασου», τον κ. Φώτη Μπόμπολα και τον διευθυντή του «Έθνους» κ. Θανάση Τσεκούρα...”
Άντε παιδιά, καλοφάγωτα! Πάλυ καλά δηλαδή που κόπηκε προχθές το ΕΚΑΣ από τους αναπήρους για να εξοικονομηθούν 100 εκατ. Και να δωθούν στο MEGA. Γιατί τί θα κάναμε χωρίς το μεγάλο κανάλι; MEGA ΜΟΥ!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια :