Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Πακιστανοί γονείς σκότωσαν με οξυ την κόρη τους γιατί μιλούσε με γείτονα


Ο “πολυπολιτισμός” είναι εφικτός. Τέλος.- Εσείς δηλαδή τί πρόβλημα θα είχατε να έχετε για γείτονες αυτούς τους φτωχούς γονείς, αν αναζητούσαν στην Ελλάδα μία καλύτερη μοίρα;  (Μεταφέρουμε την είδειση απο το ΑΠΕ χωρίς καμία παρέμβαση):

"Φρικτό θάνατο από τα χέρια των γονέων της βρήκε μία 15χρονη, η οποία φέρεται να είχε συναντηθεί με νεαρό άνδρα χωρίς την συγκατάθεση τους, στο τμήμα του Κασμίρ που ελέγχεται από το Πακιστάν.
Η δολοφονία διαπράχθηκε στις αρχές της εβδομάδας στο απομακρυσμένο διοικητικό διαμέρισμα Χόι Ράτα, σε απόσταση 140 χλμ. από την επαρχιακή πρωτεύουσα Μουζαφαραμπάντ, τόνισε ο αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας Ταχίρ Αγιούμπ.
Ο πατέρας του θύματος Μοχάμαντ Ζαφάρ ξυλοκόπησε το απόγευμα της Δευτέρας την 15χρονη κόρη του Ανβού Σα, λίγη ώρα αφού την αντιλήφθηκε να συζητάει με έναν νεαρό έξω από την πόρτα της οικογενειακής τους κατοικίας, αναφέρεται στην αναφορά της αστυνομίας.
«Ο πατέρας άρχισε να την κτυπά και, κατόπιν, περιέλουσε το σώμα της με οξύ με την βοήθεια της συζύγου του. Το κορίτσι υπέστη σοβαρά εγκαύματα, όμως οι γονείς περίμεναν ως την επόμενη ημέρα για να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε», σημείωσε ο ίδιος αξιωματικός, προσθέτοντας ότι ο θάνατος διαπιστώθηκε την Τετάρτη.
Η καταγγελία έγινε από την αδερφή της 15χρονης, μετά την κηδεία της. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους γονείς, οι οποίοι ομολόγησαν την δολοφονία, υποστηρίζοντας ότι «υποπτεύονταν ότι η κόρη τους διατηρούσε δεσμό με ένα αγόρι».
Ο ιατρός ο οποίος την εξέτασε πριν εκπνεύσει επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος της νεαρής Ανβού οφείλεται στο οξύ, καθώς όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, βρισκόταν ήδη σε κρίσιμη κατάσταση, με τα εγκαύματα να καλύπτουν το 70% του κορμιού της.
Στις φτωχότερες και πιο απομονωμένες ζώνες του Πακιστάν, οι γυναίκες συχνά αντιμετωπίζονται ως αντικείμενα ή είδος ανταλλαγής."

Δεν υπάρχουν σχόλια :