Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΤΗΣ Φ.Ο.Σ.


Για άλλη μία χρονιά, ζήσαμε μέσα στα πανεπιστήμια, αυτό που γνωρίζει η μεγάλη πλειοψηφία των φοιτητών. Ότι οι Δημοκρατικές διαδικασίες και οι φοιτητικές εκλογές αποτελούν δύο έννοιες αντίθετες. Και φέτος η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ συνεργαζόμενη με Αριστεριστές και αναρχικούς, απέκλεισε με παράνομες διαδικασίες τα ψηφοδέλτια της Φ.Ο.Σ., της φοιτητικής παράταξης του ΛΑ.Ο.Σ., από τις εκλογές του Παντείου Πανεπιστημίου, της Νομικής Αθηνών, του Πανεπιστημίου Πειραιώς και των ΤΕΙ Χαλκίδος. Έτσι προφανώς αντιλαμβάνονται την πολυδιαφημιζόμενη από την ΟΝΝΕΔ του κου Παπαμιμικου, «ανοιχτή δημοκρατία».
Οι παράνομες και αντισυνταγματικές διαδικασίες που έχει επιβάλει η ΔΑΠ σε αυτές τις σχολές, αποτελούν όχι μόνο μείζων πολιτικό ζήτημα, αλλά και νομικό θέμα που αφορά πλέον στην συνδιοίκηση των Πανεπιστημίων από όργανα που προκύπτουν από αυτή την παρανομία. Υπό αυτό το καθεστώς, οι φοιτητές της Φ.Ο.Σ. καλούνται πλέον να κατοχυρώσουν το Συνταγματικά ατομικά τους δικαιώματα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, καλώντας τα πολιτικά κόμματα να πάρουν θέση αλλά και προσφεύγοντας στην δικαιοσύνη.
Η Φ.Ο.Σ. στις φετινές φοιτητικές εκλογές, παρά το καθεστώς των διώξεων που υφίσταται, κατάφερε να αυξήσει κατά 50% τις σχολές στων οποίων τις εκλογές συμμετείχε και να αγγίξει σε κάποιες από αυτές ποσοστά της τάξης του 10%.

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ
ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΡΗΘΜΗΣΗ ΟΛΛΑ ΤΟΣΟ ΤΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΑΝΕΙΣΗΧΕΙΤΕ .ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ¨ΠΑΤΡΙΟΤΗΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ" ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΗΣΗ ΝΑ ΦΥΛΑΚΗΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΑΝΕΠΟΙΣΤΗΜΙΑ .
ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΤΕΥΣ είπε...

μηπώς έχεις λίγο μπεδρευτεί;

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος "πατριώτης" που αγνοεί βασική ορθογραφία; Όλοι κάνουμε λάθη, αλλά θα μας βγούν τα μάτια στο τέλος....

Ανώνυμος είπε...

Thank god, we still have democracy!! universities without fascists!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ Κ ΚΛΗΣΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΣΠΟΙΤΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ!!!