Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

Εύγε παλικάρια…

Η βεβήλωση και το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας από… «Έλληνες» είναι ένα μοναδικό Ελληνικό φαινόμενο. Κανένας άλλος «αναρχικός» ή οποιασδήποτε ιδεολογικής απόχρωσης διαδηλωτής σε όλο τον κόσμο, δεν διανοείται να βεβηλώσει την Εθνική του σημαία.
Εμείς όμως πρωτοπορούμε. Δεν είμαστε σαν τους κουτόφραγγους. Και επειδή βαρεθήκαμε να την καίμε μέσα στην χώρα μας υπό τα βλέμματα και πολλές φορές και την προστασία της αστυνομίας, είπαμε να το κάνουμε και στο εξωτερικό.


Έτσι «σύντροφοι» που διαμένουν στο Λονδίνο, είπαν να μαζέψουν μερικούς ντόπιους και να διαμαρτυρηθούν που οι ομοϊδεάτες τους δεν μπόρεσαν να δείρουν τους αντιπάλους τους στην Αθήνα.
Φυσικά η έκπληξη του χάπενινκ θα ήταν η βεβήλωση και το κάψιμο της σημαίας μας. Έτσι για να μαθαίνουν και στο εξωτερικό που είναι βλάκες και δεν καίνε την δική τους.





Παρατηρήστε το γεγονός ότι οι Άγγλοι «αναρχικοί» δεν συμμετέχουν στο κάψιμο της σημαίας, πιθανόν διότι νόμιζαν οι βλάκες πως με μία τέτοια ενέργεια θα προσέβαλαν τους «Έλληνες» ομοϊδεάτες τους. Τι χαζοί που είναι!!! Οι «Έλληνες» τους εξήγησαν μετά ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να καίνε την Ελληνική σημαία και ήδη ετοιμάζουν από την Ελλάδα ένα πακέτο με πολλές σημαίες για να εξασκηθούν οι Άγγλοι «σύντροφοι», ούτως ώστε δια της πρακτικής να τους φύγει ο όποιος ενδοιασμός.
Παρατηρήστε επίσης ότι ένας Άγγλος αστυνομικός που φυσικά θεώρησε αδιανόητο να καεί μία σημαία (έστω και βεβηλωμένη), προσπάθησε να την υπερασπίσει. Τον ησύχασε όμως ένα συνάδελφός του λέγοντας του: «Τι σε κόφτει εσένα; Δική μας σημαία είναι; Οι δικοί μας αναρχικοί δεν καίνε την Αγγλική σημαία. Οι Έλληνες το έχουν παράδοση και στην χώρα δεν τους συλλαμβάνει κανείς γι’ αυτό. Εμείς θα τους συλάβουμε;»

Εύγε παλικάρια!!! Δείχνετε τον δρόμο στους Ευρωπαίους συντρόφους…

17 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

αι βρε παπαρα

σ ολες τις χωρες καιγονται οι εθνικες σημαιες συχνοτατα μαλιστα σε αντιπολεμικες εκδηλωσεις

δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι εθνικα περηφανοι και ταξικα ηλιθιοι ξερεις

Ανώνυμος είπε...

Αναρχακη δεν έχουμε πόλεμο πρώτον και δεύτερον αν είχαμε δεν θα είχες χρόνο να την κάψεις διότι θα σε στέλναμε μαζί μα τα Ι5 στην πρώτη γραμμή να ψοφήσεις

Ανώνυμος είπε...

Αισχος το καθε τυχαρπαστο καθίκι να καίει το σύμβολο του έθνους!!!Αίσχος...σε αυτά τα καθίκια δεν αρμόζουν λόγια...ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τους σάπισε στο ξύλο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού φίλε ανώνυμε (στον 1ο μιλάω) είναι συχνό φαινόμενο και στο εξωτερικό, θα ήθελα να μας παραπέμψεις σε βιντεάκια που να καίγεται η Αγγλική σημαία από Άγγλους, η Ολλανδική από Ολλανδούς, η Ιταλική από Ιταλούς ή έστω η Αμερικανική από Αμερικανούς (που δεν είναι και καν έθνος).
Προσοχή, μη μου βάλεις τίποτα Αλγερινούς μετανάστες να βεβηλώνουν την Γαλλική σημαία. Θέλω άτομα της ιδίας καταγωγής να καίνε την σημαία τους.

Ανώνυμος είπε...

Είναι πραγματικά πολύ μεγάλη μαγκιά να καις την σημαία!
Εγώ απορώ:
Αυτά τα μαλακισμένα,τολμάνε εδώ στην Ελλάδα,να κάψουν την αλβανική σημαία??
Έχουν πρόβλημα γενικά με τις σημαίες ή μόνο με την δική μας?

Αλλά τι να πεις?Βλέπεις την σύνθεση των λεγομένων αναρχικών(γιατί μόνο αναρχικοί δεν είναι)..
1/3 πρεζάκια
1/3 αλβάνοι
και 1/3 καταπιεσμένα πλουσιόπαιδα που κατεβαίνουν από τα βόρεια προάστεια.

Πραγματική επανάσταση να βάζεις μία κουκούλα και να χτύπας όποιον σου λένε!
Πρώτα πετάνε πέτρες πίσω από μία κουκούλα και μετά κλαίγονται ότι τους μαχαίρωσαν!
Έλεος!

Είναι άβουλα όντα τα οποία κινούνται από τους Εβραίους.

Συμπέρασμα:
Εδώ είναι Ελλάς και σε όποιον αρέσει.
Σ'οποιον δεν αρέσει και έχει πατρίδα την γη,να σηκωθεί και να φύγει.
Μανωλάρας

Ανώνυμος είπε...

γαμώ τους αναρχικούς . όποιον έχω δει να καίει την ελληνική σημαία τον θεωρώ κατώτερο διανοητικά από ζώο .
αίμα και τιμή χρυσή αυγή

Ανώνυμος είπε...

Με τη βλακεία τους τα ζώα αυτά στρέφουν τον απλό κόσμο ακόμα πιο δεξιά.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ θα ήθελα να πετύχω ένα τέτοιο τσογλάνι. Θα τον έκαιγα ζωντανό και θα το απολάμβανα αφού πρώτα θα τον ακρωτηρίαζα. Μακάρι να επιστρέψει η θανατική καταδίκη για αυτά τα καθίκια.

Ανώνυμος είπε...

Ρε κωλόπαιδα των Βορείων Προαστείων που σας έστειλε ο μπαμπάκας σας να "σπουδάσετε" στην Αγγλετέρα τούβλα του κερατά που δεν μπορούσατε ούτε σε Ελληνικό ΤΕΙ ζωικής παραγωγής να περάσετε, τρώτε τα λεφτά του μπαμπάκα σας και κάνετε και "επανάσταση" του κώλου καίγοντας την σημαία μας;
Ουστ να χαθείτε μαλακισμένα.

Ανώνυμος είπε...

Εύγε ρεμάλια...

Κοπρίτες και βρωμιάρηδες, φωτιά
θέλει ο κώλος σας, να καθαρίσει
ο κόσμος από την παρουσία σας.

Ανώνυμος είπε...

Αμερικανική από Αμερικανούς (που δεν είναι και καν έθνος).
--> kai poios soy dwse to dikaiwma na to peis ayto? ESY tha peis sta 300ekat twn amerikanwn an einai ethnos h oxi? den einai DIKAIWMA TOYS o aytoprosdiorismos? oso dikaio kai na eixes sta sxolia soy gia to video, akyrw8hkes. ton poylo fasistaki loympen

Ανώνυμος είπε...

1ον άλλο ρώτησε και άλλο απαντάς,κατά την γνωστή τακτική των ψευτοαναρχικών.

και 2ον για να είναι έθνος μία ομάς ανθρώπων πρέπει να έχει όμαιμον,ομόθρησκον,ομότροπον και ομόγλωσσον τα οποία τα αμερικανάκια στερούνται.

Επίσης ο αυτοπροσδιορισμός ή είναι δικαίωμα όλων ή κανένος.Στους αμερικάνους δίνεις αυτό το δικαίωμα αλλά στους Έλληνες όχι.

Μανωλάρας

Kostas (a.k.a. Black Sheep) είπε...

Λυπάμαι πολύ για αυτά τα κακομαθημένα παιδάκια, που μετά τη διαδήλωση θα πήγανε στο Elyzee ή στο Grecian να σπάσουν και κανένα πιάτο χρεώνοντας την πιστωτική του μπαμπά τους.
Δούλευα για 5 χρόνια στο Λονδίνο και έχω γνωρίσει αρκετούς τέτοιους που το παίζουν "αναρχικοί" κάι παρά ταύτα σπουδάζουν σε μία καπιταλιστική χώρα απολαμβάνωντας πάραλληλα όλα τα αγαθά της.
Εύγε στον Άγγλο αστυνομικό που προσπάθησε να σώσει τη σημαία μας.

Ανώνυμος είπε...

@ 10/2/2008 2:35:

Συγνώμη αντιφασίστα μου αν σου θίξαμε την Αμερική σου. Ξέρεις όμως ο όρος «Έθνος» δεν συνδέεται απαραίτητα με τον αυτοπροσδιορισμό. Έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά πού έχουν αναλυθεί ήδη από την Αρχαία Ελλάδα (Ηρόδοτος κ.λπ). Καταλαβαίνω όμως την ευαισθησία σου και την αλληλεγγύη που νιώθεις, καθώς οι Η.Π.Α. έχουν εδώ και καιρό (και δια στόματος Κλίντον) κηρύξει τον παγκόσμιο πόλεμο κατά του «ρατσισμού» του «αντισιμητισμού» και του Εθνικισμού, τους οποίους προσδιορίζουν ως τους κυριότερους εχθρούς της παγκόσμιας «Δημοκρατίας».

Λούμπεν

Ανώνυμος είπε...

Αντε ρε βλακόμουτρο φασίστα.
Μήπως πήγες φαντάρος ρε ρεμάλι?
Μήπως ξέρεις τι σημαίνει η σημαία μας?
Αναρωτιέμαι ακόμα εάν έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου για να δεις πώς γίνεται ένας άνθρωπος μεγαλός και σημαντικός και κατά συνέπεια γίνεται μεγάλη και σημαντική και η πατρίδα του.

respect everybody είπε...

ολα τα συμβολα υπαρχουν γιατι καποιοι ανθρωποι υπαρχουν πισω απο αυτα με τις πεποιθησεις και τα πιστευω τους οποια και αν ειναι αυτα.πιστευω λοιπον οτι οταν βεβηλωνεις μια σημαια,εναν σταυρο,εναν βουδα η και ενα συμβολο των αναρχικων ειναι το ιδιο.ειναι φασισμος.μια αρνηση χωρις επιχειρηματα.μια πραξη εκδικησης και μισους.ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ανώνυμος είπε...

www.arelis.gr
περιεχει το ερωτονομικον
το πιο αναρχικο σεξουαλικα και πολιτικα βιβλιο ever που
απαγορευθηκε στην ελλαδα