Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2007

Επιτέλους, να ένα σοβαρό οικολογικό αίτημα…


…η αλήθεια είναι ότι δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε που εξυπηρετεί το «οικολογικό κίνημα» η αναγνωριση της FYROM ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Όπως επίσης δυσκολευτήκαμε να βρούμε οικολογικές θέσεις στην ιστοσελίδα της «οικολογικής παρέμβασης» του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ασχολείται με οτιδήποτε άλλο άσχετο.
…Καλά, σύγουρα τα διεθνή «ιδρύματα» έχουν πάψει να κόβουν κονδύλια για την οικολογία και επικεντρώνουν σε άλλα ζητήματα. Μην καρφωνόμαστε όμως κι έτσι ρε παίδια. Όλοι προφταίνουμε να φάμε. «Είναι πολλά τα λεφτά Αρη…»

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΧΜ...τι να εξυπηρετεί άραγε!

Friendship, collaboration and solidarity with Democracy of Macedonia! μας γράφει η """Οικολογική Παρέμβαση"""του ΣΥΡΙΖΑ.
"Nationalism in Greece!.."
Να καταργηθούν οι παρελάσεις!.."τΣυρίζει" ο ΣΥΡΙΖΑ,
και διοργανώνει
"Διήμερο εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 90 χρόνων από την Οκτωβριανή επανάσταση"...
χα!
αφιερώνουμε λοιπόν στους συνασπισμένους της οπισθοδρόμησης και της υποκρισίας,ένα μικρό βιντεάκι απ τη ΜΑΜΑ ΡΩΣΙΑ!
βιντεάκι ΑΝΤΙΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟ (lol!) και...
ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ!!! ΑΜΕ!

http://www.youtube.com/watch?v=YK6_m-M7Mbo

Ανώνυμος είπε...

Αδελφέ όπως καταλαβαίνεις τα Σοβιετικά τάνκς έχουν άλλη χάρη (όπως και οι Ρωσίδες χορεύτριες). Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα διότι απλά είναι θέμα αισθητικής. Εγώ τα καταλαβαίνω τα παιδιά.
Άλλο να βλέπεις τα τάνκς με το σφυροδρέπανο (που μπορεί μεν να ισοπέδωσαν το Αφγανιστάν ή την Ουγγαρία αλλά έχουν σφυροδρέπανο) και άλλο να βλέπεις τάνκς με Ελληνικές σημαίες.
Ωραίο θα ήταν να βρούμε και βιντεάκια από τις μαθητικές παρελάσεις της Σοβιετικής Ένωσης. Εκεί που πήγαιναν οι μαθητές στο σχολείο με στολή και κόκκινο φουλάρι. Άλλη χάρη ρε παιδί μου!!!

Γ.Π.